Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě přehled
Birgit Erath
nehodnoceno
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě v seznamech
v Právě čtených | 1x |
v Knihotéce | 3x |