Všechno o pečení přehled
kolektiv autorů
Paleta neodolatelných receptů, které jsme pro vás vybrali, sahá od svátečních dortů přes jednoduché a rafinované koláče a bábovky až po sladké drobné pečivo a pikantní pamlsky. Vedle těch klasických, jakými jsou bábovka, frankfurtský věnec a holandský třešňový dort, nabízíme také originální nové recepty, které plně odpovídají současným moderním trendům. Patří k nim cookies, brownies a donuts, stejně jako svěží kreace s ovocem, chutné speciální chleby i housky a kyprá, lehká mistrovská díla z páleného těsta. Úvod poskytne začátečníkům informace o kuchyňských přístrojích, pečicích formách a různých základních druzích těsta, od těsta třeného přes křehké až po těsto piškotové či listové. Školu pečení uzavírá velká zvláštní kapitola o vánočním cukroví.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Svojtka & CoOriginální název:
Die grosse Backschule
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno o pečení. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Všechno o pečení v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 5x |
v Chci si koupit | 1x |
Ideální kniha pro začátečníka. Vše pečlivě rozvedeno, fotopostupy, krásné recepty na všechny druhy těst, slané i sladké. Doporučuji