Stalo se mi všechno přehled

Stalo se mi všechno
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250350/bmid_stalo-se-mi-vsechno-250350.jpg 4 280 280

Všechno série

< 3. díl

Kniha z prostředí bulvárního týdeníku, plná "moderních vztahů" a hledání lásky. Velmi intimní zpověď Kataríny, bývalé šéfredaktorky jednoho bulvárního časopisu. Jak název knihy napovídá, Katarína za svůj poměrně krátký život zažila již mnohé: od dráhy neúspěšné zpěvačky přes pobyt na psychiatrické léčebně až po přesvědčivé orgasmy v pornosnímcích. Potkala ale toho pravého, založila s ním rodinu a vybudovala kariéru. Ona však stále touží po trochu jiných hodnotách...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stalo se mi všechno. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

bosorka78
28.04.2024 1 z 5

Já teda nevím jestli tohle byl slovenský bestseller tak kde se stala chyba. Možná v překladu?? Možná v tom že já bych nikdy neopustila sedmileté děti?? Dialogy kamarádek nepřehledné,podivně uskákané, úplně jsem se ztrácela v tom kdo co řekl. Nebyl to prostě můj šálek kávy,jen jsem si fakt přála ať už kniha skončí...

Jája92
18.02.2023 4 z 5

U prvního dílu jsem byla dost zklamaná, druhý jsem nečetla a nyní se mi naskytla možnost si přečíst tento.
Upřímně úplně nechápu ty negativní komentáře. Takových 50 odstínů šedi je naprostý balast různých nesmyslů a přesto se najde tisíce žen, které vzdychají touhou u knihy.
Ano, i když se mi po přečtení knihy zdá, že autorka přece jen nakombinovala mnoho věcí, na druhou stranu, je to opravdu tak nereálné?
První kapitola jasně nastíní, jak příběh dopadne a v dalších kapitolách hrdinka vysvětluje, proč se k tomu kroku rozhodla. Je tam mnoho vět, které mě donutily se zamyslet nad spoustu věcí..
Katarina rozhodně není typickou hrdinkou, nad mnoha zvraty v ději zoufale vrtíte hlavou, proč je proboha tak naivní nebo hloupá a nad jejím konečným rozhodnutím zůstane rozum stát, ale kniha se mi četla dobře.


Emma27
26.11.2022 5 z 5

Ztéto knižky mam smíšené pocity,rychle jsem se začetla ,čekala jsem na ten konec. Ale takovy konec jsem nečekala.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stalo se mi všechno v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených475x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených17x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit16x