Všechny moje touhy přehled

Všechny moje touhy
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539572/bmid_vsechny-moje-touhy.jpg 4 27 27

Získat 42 milionů fanoušků na instagramu mě stálo hodně úsilí. Někdy jsem tu práci dělala ráda. Většinou ne. S pěti dalšími internetovými celebritami jsme tvořili exkluzivní klub, do kterého chtěl patřit úplně každý. Díky tomu jsme se taky stali hvězdami naší vlastní reality show Dům slávy. Šest sexy mladých lidí zavřených v luxusní vile. Nepřetržitě jedoucí kamery. Miliony sledujících. Dva měsíce a devět epizod nám měly zajistit vše, po čem jsme kdy toužili. Slávu. Bohatství. A především fanoušky. Svou roli jsem znala víc než dobře: Hrála jsem Emmu Blantonovou – pěknou pipku. Odjištěný granát, který při každé příležitosti vybouchne a naruší harmonické soužití ostatních. Cash Mitchell oproti tomu ztvárňoval sympaťáka, kterého měli všichni rádi a po jehož vypracovaném těle všichni – včetně mě – toužili. Bylo to předem domluvené. Mělo to být jenom jako. Jenže mému srdci to někdo zapomněl říct…... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Mystery Press
Originální název:

The F List, 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny moje touhy. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (6)

mikika
17.09.2024 4 z 5

na začátku bych neřekla, že mi bude hlavní hrdinka sympatická, protože instagramové mrchy a influencerky nejsou moje parketa, ale autorka zase dokázala, že má své čtenáře omotané kolem prstu...

monika0181
08.09.2024 4 z 5

Naprostý souhlas s komentáři Leído a Jita160.
Každá kniha od Alessandry Torre je opravdu jiná. Ale vždy precizní zpracování, které Vás do každého tématu vtáhnout a ukážou vám ho hloub než jsme od jiných autorů zvyklí.
Sama jsem na svět influencerů dost alergická, pokud použiji slova právě Leído: postavy, které vlastně vůbec nic neumí, v ničem nevynikají, neoplývají žádným talentem a stejně to umí skvěle prodat.
Tento umělý svět a život mi není blízký a není pro mě ani pochopitelné, co jsou všechno pro slávu schopni udělat a akceptovat.
Velmi těžko se mi hledalo nějaké souznění s postavami. Ještě u Cashe to šlo, ale Emmu jsem opravdu dlouho nedokázala skousnout.
Předpokládám, že mladší generaci se to bude tématicky líbit. Já si z toho tentokrát na zadek nesedla. Ne že by byla kniha špatná, profesně je od autorky perfektní. Jen to tentokrát nebylo moje téma.


Leído
30.08.2024 4 z 5

Knihy Alessandry Torre nejsou jak přes kopírák. Autorka umí překvapovat a to oceňuji. Stejně jako témata, která si vybírá. Originální, neotřelá a tohle navíc velmi aktuální. Knížka nám přibližuje svět influencerů, reality show, bussinesu a bezohlednosti s tím spojených. Máme tu postavy, které vlastně vůbec nic neumí, v ničem nevynikají, neoplývájí žádným talentem a stejně to umí skvěle prodat. Kolem nich se pohybuje další banda příživníků a celý tento koncept úspěchu mi vlastně přijde dost smutný. Romantická linka je až překvapivě jednoduchá a naivní a celý tento virální svět polidšťuje. Já bych nebyla tak optimistická. Myslím, že skutečné štěstí pro tyto lidi tak snadno dosažitelné není. Stejně jako odpoutání se od internetové reality.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Ignis fatuus, Host a další knižní novinky (23. týden)

02.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechny moje touhy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených35x
v Doporučených2x
v Knihotéce101x
v Chystám se číst88x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech1x