P.S. Stále ťa milujem přehled
Jenny Han
Pôvabné pokračovanie knihy Všetkým chalanom, ktorých som milovala ukazuje, že láska nie je nikdy jednoduchá, ale možno práve preto je taká úžasnáLara Jean nečakala, že sa do Petra skutočne zamiluje. Veď len predstierali, že spolu chodia. V jednej chvíli to však obaja predstierať prestali. Lara Jean nebola nikdy zmätenejšia ako teraz a nevie, čo robiť. Dokonca sa do jej života vracia chalan, čo sa jej kedysi páčil, a spolu s ním i to, čo k nemu cítila. Môže dievča ľúbiť dvoch chalanov naraz? Pôvabné pokračovanie knihy Všetkým chalanom, ktorých som milovala ukazuje, že láska nie je nikdy jednoduchá, ale možno práve preto je taká úžasná.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
P.S. I Still Love You, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize P.S. Stále ťa milujem. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl série Všem klukům, které jsem milovala jsem přečetla stejně rychle, jako první díl. Hlavní hrdinové se trochu posunou ve svém vztahu, což se mi moc líbí. Autorka umí skvěle psát, tudíž máte opravdu pocit, že jste něco podobného ve svých mladých letech prožili, všichni známe zlomená srdíčka a nové lásky. Jsem ráda, že autorka dala prostor i jiným klukům, kterým Lara Jean napsala dopisy a tak zde udělala takový menší milostný trojúhelník, který já teda normálně moc nemusím, ale zde byl opravdu jen lehoučce a decentně naznačen. Celkově je tento díl stejně dobrý jako ten předešlý, krátké kapitoly ce čtou skvěle a určitě ho mohu doporučit.
Filmy jsou v tomto případě asi lepší než knihy. Je to fajn příběh, něco jednoduchého a nenáročného, co vás vytáhne ze čtecí krize, ale zároveň to je takové trochu o ničem. Bohužel bych v tuto chvíli doporučila spíše kouknout na film a neprosedět několik hodin až dní nad tímto.
Knižní novinky (18. týden)
26.04.2020
Kniha P.S. Stále ťa milujem v seznamech
v Přečtených | 1 537x |
přátelství láska zfilmováno rodina romantika milostný trojúhelník pro dospívající mládež (young adult)
2015 | Všem klukům, které jsem milovala |
2012 | Léto, kdy jsem zkrásněla |
2016 | P.S. Stále Tě miluju |
2017 | Navždy s láskou, Lara Jean |
2017 | Oko za oko |
Pokračování druhého dílu navazuje na první takřka následující větou. Pro mě zase fajn odpočinkové čtení o středoškolácích a jejich láskách. Jsem zvědavá jak to dopadne a dám si i třetí poslední díl.