Všetkým chalanom, ktorých som milovala přehled
Jenny Han
Ľúbostné listy majú mnoho podôb. Lara Jeanová síce žiaden nedostala, ale pár ich už napísala – na rozlúčku. Svoje city pred chalanmi vždy tajila, a keď sa chcela zamilovanosti konečne zbaviť, napísala list o tom, ako sa cíti. Starostlivo ho zapečatila a ukryla do škatuľky pod posteľou. Jedného dňa však listy zmiznú a Lara zistí, že ich niekto rozposlal. Zrazu musí čeliť všetkým pocitom, ktoré pred svetom – a hlavne pred adresátmi listov – starostlivo schovávala! Pôvabný príbeh o prvých láskach, priateľstvách a ľúbostných listoch.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
To All the Boys I've Loved Before, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všetkým chalanom, ktorých som milovala. Přihlašte se a napište ho.
I když už dávno mám střední školu za sebou, v myšlenkách jsem se do té doby vrátila a čtení si užila. Příběh se mi líbil a jsem zvědavá na pokračování. Svět okolo nás je už dávno jiný než za dob mého mládí, ale nejvíce mladí stejně řeší vztahy navzdory mobilům a dalším technologiím. Proto mě to baví.
„Čím víc lidí si pustíš do života tím víc jich pak odejde.“
„„A neříkají ti všichni Kitty?“ „Všichni, co mě znají,“ opraví ho Kitty. „Ty mi můžeš říkat Katherine.““
„Ty si radšej niekoho vyfantazíruješ, než by si chodila so skutočným chalanom.“
Ocenění knihy (1)
2019 -
HumbookAwards
(Nejlepší contemporary kniha roku)
Kniha Všetkým chalanom, ktorých som milovala v seznamech
v Přečtených | 2 549x |
dopisy zfilmováno rodina první láska pro dívky pomsta škola pro dospívající mládež (young adult)
2015 | Všem klukům, které jsem milovala |
2012 | Léto, kdy jsem zkrásněla |
2016 | P.S. Stále Tě miluju |
2017 | Navždy s láskou, Lara Jean |
2017 | Oko za oko |
Knížku jsem ji užila, i přes to, že jsem ji jednou odložila. Moc jsem si užila nenásilný, ale velice romantický příběh, který je fakt roztomilý. Postavy jsou takové milé a celá kniha je bez velkého dramatu. Byla to taková fajn oddechovka, ke které se ráda někdy vrátím, ale nejdřív si přečtu další díly. Doporučuji.