Všichni jsme nějak vadní přehled
Matthew Norman
Andy Carter byl šťastný. Měl solidní zaměstnání, běhal pro charitu, vedl spokojený život. A pak ho opustila žena, přišel o práci a zkazil svatbu svého nejlepšího přítele. Přestěhoval se do New Yorku, kde žije v maličkém bytu s věčně nabroušeným kocourem Jeterem, který ani není jeho. Dozvídá se, že mu doma v Omaze umírá jeho milovaný dědeček, takže se musí okamžitě vrátit. V rodném městě je Andy nevyhnutelně konfrontován s nepříjemnou minulostí. Musí se vyrovnat s bolestí z rozchodu se svou životní láskou, kterou stále miluje, s radikálně konzervativními názory své matky, s manželskými problémy rodičů a se svým nejlepším přítelem, který mu ještě neodpustil.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni jsme nějak vadní. Přihlašte se a napište ho.
Takový běžný příběh a přesto ne - ach ty rozchody :). Kniha mě bavila, přečetla jsem ji vkuse. Moc jsem od ní nečekala a konec mě trochu zklamal, ale byla zajímavá. Určitě doporučuji všem, kteří jsou po rozchodu, ať už čerstvě nebo delší dobu. Myslím, že tam min. najdou něco k zamyšlení a třeba jim to pomůže zkrátit to smutné a zvláštní období "opuštěnosti". Rozhodně ji věnuji své smutné kamarádce a budu doufat, že i jí kniha trochu pomůže změnit pohled, netrápit se už tolik minulostí atd.
Kniha Všichni jsme nějak vadní v seznamech
Tak nějak 3,5*
Hlavně za nezáživnou první třetinu a trochu divný konec.
Jinak se čte poměrně dobře, jde o slušně namíchaný koktejl humorných situací a námětů k zamyšlení. O rodině, přátelství a vztazích obecně.