Všichni to vědí přehled
Mária Ďuranová
Dana je úspěšná a ambiciózní rozvodová právnička, která je přesvědčená o tom, že svůj život má naprosto pod kontrolou. O to víc ji zasáhne, když ji manžel opustí pro jinou ženu. Zaběhnutý život se jí náhle rozpadá jako domeček z karet a jen obtížně se vyrovnává s tím, že selhala jako manželka. Navíc se obává, že přijde i o lásku syna, který má skvělý vztah s otcem i po jeho odchodu. Snaží se, aby byla co nejlepší matkou a zraněné city a sebevědomí si kompenzuje pracovními úspěchy. Jednoho dne přivede její syn domů spolužáka, který výrazně ovlivní jejich život...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni to vědí. Přihlašte se a napište ho.
Tak za mě bohužel ne, to jsem zas jednou šlápla vedle.
Byla to nuda a nedělo se absolutně nic zajímavého. Pozitivum, že se to četlo dobře a měla jsem rychle přečteno.
Kniha Všichni to vědí v seznamech
2018 | Tajemství tří žen |
2006 | Stálo to za to |
2015 | City bokom! |
2010 | Medzi štyrmi stehnami |
2011 | Skap! |
Kniha se mi dobře četla, žádné zbytečné řeči a vše plynule ubíhalo, i když samozřejmě se dal očekávat šťastný konec. Pouze mě zaskočil na straně 142 věk dcer Martiny 12 a 11 let, až po chvíli jsem zjistila, že to byl tiskařský šotek nebo špatný překlad. Holkám je určitě 20 a 19.