Všichni žijem' v blázinci přehled

Všichni žijem' v blázinci
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500278/bmid_vsichni-zijem-v-blazinci-QkJ-500278.jpg 4 570 570

„Všichni žijem’ v blázinci,“ tvrdí renomovaný psychiatr a psychoterapeut Radkin Honzák, muž vzdělaný a také vtipný, který už padesát let naslouchá lidským strastem. V rozhovorech s novinářkou Renatou Červenkovou se zamýšlí nad způsobem života, který dnes vedeme, i nad stavem společnosti, v níž duchovní rozvoj výrazně pokulhává za technickým. Co nám to přinese?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všichni žijem' v blázinci. Přihlašte se a napište ho.

Mrs.Depp
20.11.2024 4 z 5

Psychiatrie mě vždy zajímala a je to dokonce jeden z oborů, o kterých uvažuji, až se jako zdravotní sestra vrátím zpět do práce. Proto jsem ráda, že mi tato kniha pomohla rozšířit si obzory. Pana doktora a jeho znalosti moc obdivuji, i když pro mě osobně bylo v textu příliš jmen a citátů, proto jsem měla chvílemi problém knihu číst a připadala si jako v hodině dějepisu.
Věřím, že si v knize každý najde to svoje. Pro mě byla nejzajímavější kapitola o dětech a příběhy z praxe pana doktora a popisy, jak se psychiatrická praxe během jeho života vyvíjela.

monikaKU
14.11.2024 3 z 5

Zaujímavá kniha. Pán Honzák často používa medicínske pojmy - hlavne názvy liekov alebo skupín liekov, ktoré mne, ako laikovi, nehovoria nič a trochu som sa strácala. Inak ale našla som si i ja zaujímavé a prínosné myšlienky, nad ktorými som nútená premýšlať.

verka5083
18.03.2024 5 z 5

Tato kniha se mi ukázala jako příjemné překvapení. Původně jsem měla obavy z její rozsáhlosti. Obávala jsem se, že obsah bude příliš povrchní, a že se bude snažit pokrýt příliš mnoho témat bez skutečného prohloubení. Místo toho jsem byla ohromena tím, jak hluboce a přitom přístupně kniha řeší své tématy. Radkin Honzák se ukázal jako autor s mimořádnou moudrostí, jehož myšlenky a postřehy jsem ochotně absorbovala. Zejména mě zaujala kapitola věnovaná dětem a významným osobnostem minulosti. I když sama nemám děti a přesto mám slabost pro pohádky v televizi, tato kniha mě inspirovala k zamyšlení nad různými aspekty života a výchovy.

Kniha Všichni žijem' v blázinci v seznamech