Všude manžel o dvou kůrkách přehled
Alena Jakoubková
No co, snad se zase tolik nestalo... brání se Michal výčitkám své ženy Isabely. Má na mysli to, že nakazit manželku nemocí, o které se ve slušné společnosti nemluví, není přece důvod k rozvodu. Isabelu jeho postoj samozřejmě rozzuří a rozhodne se, že se pomstí. Chce dát manželovi ochutnat jeho vlastní medicínu – a začne si domů vodit jednoho milence za druhým. Její metoda je úspěšná. A navíc docela zábavná. Isabela zjišťuje, že „sbalit“ chlapa je maličkost, když od něj neočekáváte a nechcete nic jiného než trochu sexu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všude manžel o dvou kůrkách. Přihlašte se a napište ho.
Všude manžel o dvou kůrkách
Další jednohubka, která se četla sama. Příběh o tom, co z jedné zhrzené manželky udělá manželova nevěra. Víc neprozradím, přečtěte si sami ... Dávám 4 hvězdy a doporučuji.
Přemrštěné, nereálné, těžko uvěřitelné. Po patnácti letech fungujícího vztahu - tohle? Chápu, že jí ublížil - a že se pak nezachoval dobře. Ale ona se chovala stejně. Vlastně si pak neměli co vyčítat.
Jako četlo se to dobře... Ale to je asi tak všechno :(
Připravované knižní novinky (8. - 15. 2.)
08.02.2015
Kniha Všude manžel o dvou kůrkách v seznamech
2009 | Dopadlo to špatně...vzali se |
2011 | Chytrá žena pro manžela přes plot skočí |
2011 | Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění |
2012 | Manžel, který štěká, taky kouše |
2010 | Všude manžel o dvou kůrkách |
Hodně nereálné, i když kdoví …lidé jsou různé a někdy opravdu pitomé, jak se říká. Michal se zachoval jako hajzl, pak se zase choval jako anděl sám, no nevím. Isabella mi byla dost nesympatická a její lov chlapů, popisování přepychového oblečení, jídla a cestování byl taky trochu mimo.