Všude samé zázraky přehled
Jana Benková
Pokud jste se zamilovali do muže, který nedokáže ukončit nadstandardní vztah s bývalou partnerkou či dokonce manželkou, tak pozor a utíkejte od něj co nejdál! Pořád s ní telefonuje? Vymlouvá se, že ho jeho ex potřebuje? A že si sama neporadí s nákupy? Že si s ní večer vyjde ven, vždyť je to „jen“ kino či divadlo? Nebo že smrtelně onemocněla, proto se jí on, právě on, bývalý manžel, musí věnovat? Dámy, od takového chlapa ruce pryč! Diana to toleruje dost dlouhou dobu. Stále věří, že Tomáše změní. Že ovlivní jeho postoj k exmanželce Daniele. A že ta noční můra jednoho dne skončí a ona se konečně přestane ve vztahu cítit jako ve trojici. Přestože se o ni snaží americký sympaťák Conrad, ona Tomáše věrně miluje, věří jeho slibům a těší se na Vánoce, když se dějí zázraky a oni dva slaví první výročí od seznámení.... celý text
Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: 2024 , Týdeník Naše rodina , Naše vojskoOriginální název:
Všade samé zázraky, 2024
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všude samé zázraky. Přihlašte se a napište ho.
![Danago Danago](https://www.databazeknih.cz/img/users/78_/78949/m_danago-B5e.jpg?v=1652204495)
![1.5 z 5 1.5 z 5](img/content/ratings/15.png)
Za mě nic , co by mě nadchlo, bohužel. Pořád dokola jeden problém. S Vánoci ta kniha nic moc společného nemá. Určitě mě vánoční náladu nepřinesla. Nenechte se zmást obálkou.
![gargamelka gargamelka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Knížku jsem začala číst na Štědrý den. Knižní příběh začíná v tomto období. Postupem času se setkáváme s "démonem" od kterého se Tomáš nedokáže oddělit. Přála bych, kdyby klaplo vztah s Američanem :))
Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)
23.10.2022
Kniha Všude samé zázraky v seznamech
v Mé knihovně | 50x |
2013 | ![]() |
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
2014 | ![]() |
2012 | ![]() |
Hodně naivní příběh ze Slovenska. Mezi psychothrillery na proložení, ale dobrý:-)