Vůně inkoustu přehled
Sam Xabyssus (p)
Vůně citronu série
< 2. díl
Pokračování romance Vůně citrónu. Sam s Alison se rozhodly, že si vybudují společný domov, a zvažují stěhování. Alison se vidí ve vysněném malém domečku. Se ženou, do které se bezhlavě zamilovala, a ideálně se vším ostatním, co k tomu patří. Jenže Sam má jiné starosti a to poslední, na co by chtěla myslet, je svatba a děti. Proto se rozhodne udělat něco, co ještě nikdy předtím neudělala – začne o svých pocitech mluvit. Posílí mnohdy nelehké rozhovory jejich vztah? Sam s Alison se odhodlaly k důležitému kroku – vybudovat si společný domov a přestěhovat se. Alison se vidí v malém domečku, o kterém vždycky snila. Se ženou, do které se bezhlavě zamilovala, a ideálně se vším ostatním, co k tomu patří. Jenže Sam má jiné starosti a to poslední, na co by chtěla myslet, je svatba a děti. Proto se rozhodne udělat něco, co ještě nikdy předtím neudělala – začne o svých pocitech mluvit. Posílí mnohdy nelehké rozhovory jejich vztah? Smíří se s tím, že některá rozhodnutí nejsou ani správná, ani špatná, a že svět není černobílý?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vůně inkoustu. Přihlašte se a napište ho.
Knížku mi doporučila má dcera, stejně jako první díl tohoto příběhu. Příběh pěkný, jen trochu předvídatelný. Bylo to pěkné prázdninové čtení.
Tohle pokračovní se mi líbilo ještě víc než první díl. Snad autorka brzo napíše zase něco tak hezkého :-)
Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)
13.11.2022
Kniha Vůně inkoustu v seznamech
lesby, lesbismus LGBT, queer, LGBT+
2021 | Vůně citrónu |
2018 | Jsi láska ví |
2017 | Ze zápisníku námořníka |
2022 | Vůně inkoustu |
2017 | Ze zápisníku pokojské |
Pro mne dlouho očekávané pokračování. Opravdu chytlavý příběh, který se zdá uvěřitelný. Autorka příběh o Sam a Alison zamýšlela jako třídílný, tak jsem zvědavá, jak příběh se v budoucnu vyvine dále :-) .