Vyděděnci přehled

Vyděděnci
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543162/bmid_vydedenci.png 5 760 760

Bratrstvo série

1. díl >

Audiokniha Bratrstvo – Vyděděnci od autora Hraničářova učně vás v prvním příběhu z nové série zavede do dalšího fantastického světa plného dobrodružství. Napsal John Flanagan. Vypráví Pavel Neškudla.

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: audiokniha , Alicanto (Egmont ČR)

The Outcasts, 2011

Interpreti: Pavel Neškudla

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyděděnci. Přihlašte se a napište ho.

Sitth
18.10.2024

Takový klasický Flanagan, když nebudete mít přílišné nároky, protože přeci jen je to příběh pro děti, tak jako večerní uklidnění nebo čtení s dětmi to je slušné. Uvidíme, jak to bude pokračovat dát, moc těmto dětským sériím v udržení dlouhodobé konzistentní kvalitě nevěřím.
Takto 4/6

dájavídek
26.05.2024 5 z 5

Velmi pěkná kniha (a taky napínavá).

toni-az
01.05.2024 4 z 5

Flanagan začátky umí, ale bojím se, že stejně jako u Hraničářova učně to časem půjde dolů až k bodu mrazu. Každopádně první díl hodně zábavný, díky tomu pocitu souznění mi přijde lepší než zmiňovaný HU. Postavy jsou sympatické, ale opět se člověk nemůže vyhnout paralelám s HU - Hal = Will, Thorn = Halt, Stig = Horác atd.

No, na 5 hvězd by to muselo být trochu nápaditější a méně předvídatelné, ale oddechovka to je příjemná.

Audiobook načten skvěle, mnohem lepší než Ruml, který čte ostatní série autora a moc mu to nejde.

Kniha Vyděděnci v seznamech

v Přečtených1 266x