Výherce přehled
Michael Byrne
Strhující příběh o chlapci, kterému změnil život jeden výherní los. Mladý chlapec jménem Bully přišel o matku a od té doby se společně se svým psem Jackem protlouká, jak se dá. Jednoho dne však v posledním narozeninovém přání, které od matky dostal, nachází výherní los a zničehonic se před ním otevře celý svět nových možností. Ale nic není tak jednoduché. Stihne si výhru včas vyzvednout? Vše se komplikuje a objeví se najednou lidé, kteří mu jeho štěstí nepřejí.... celý text
Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , Albatros (ČR)Originální název:
Lottery Boy, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výherce. Přihlašte se a napište ho.
Musím přiznat, že se mi kniha četla těžko. Nevím, zda je to tím, že jsem už dospělá, ale vadilo mi plno věcí - děsně dlouhé popisy, dlouhé věty a co pro mě bylo asi nejhorší, přeskakování v příběhu. Příběh je dobrý, jen si myslím, že to měl autor celé uchopit trochu jinak (víc pro děti). Neukončený závěr příběhu knize na zajímavosti taky nepřidal.
Ze začátku mě to moc nebralo a brala jsem to jako knihu do vlaku, protože jsem zrovna někam jela. Pak jsem měla krizi, protože mě ten dětský klučičí mozeček nebavil. Jenže nakonec se to tak rozjelo, že mě to chytlo. Hodně mě bavil popis cestování Londýnem. Ten popis byl detailní, že jsem se úplně vrátila do roku 2011, kdy jsem byla v Londýně poprvé a přesně stejnou trasou jsem šla. Je to dětská kniha, a tak to musíte brát, ale i přesto to má vzrůšo, že si říkáte zda všichni přežijou.
Kniha Výherce v seznamech
Jak už tady bylo napsáno, knížku jsem dostal zadarmo k objednávce a jako oddechová jednohubka potěšila.