Výměna přehled

Výměna
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418444/bmid_vymena-KMJ-418444.jpg 3 104 104

Dobře si rozmyslete, koho pustíte k sobě domů… Caroline a Francis dostanou nabídku na krátkodobou výměnu bydlení. Rádi na týden opustí svůj městský byt, odpočinou si od běžných starostí a užijí si pobyt v honosném domě na předměstí Londýna. Jakmile se ubytují ve vile uprostřed zeleně, začnou na povrch znovu probublávat věci, které před časem málem zahubily jejich manželství. Caroline navíc začne v domě objevovat připomínky svého dřívějšího života a tajemství, na které se zoufale snaží zapomenout…... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Domino

The House Swap, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Výměna. Přihlašte se a napište ho.

lalela
19.08.2024 1 z 5

Já jsem zase tak zklamaná, námět velice slibný. Vyměníme si domácnosti a budeme v nich týden bydlet. Buch a vedle domu kam jedu bydlí můj bývalý milenec, to je ale náhodička. Najednou je těch náhod nějak moc. Skvělý, ba přímo geniální příběh, ale kdyby to napsal někdo jiný. Tenhle příběh měl jet, neměli jste se od něho odtrhnout a zatím čtu o milostných setkáních, líbačkách v kanclu, sexu a ťuťu ňuňu což mi k hlavnímu příběhu pramálo sedí. Celkově bych asi z celé knížky vzhledem k mé nechuti číst romanťárny udělala ve výsledku novinový článek :) za mě ne e

28401
03.07.2024 3 z 5

Námět dobrý, ale za mě ne..

axspevak
05.12.2023 1 z 5

Tuctove,nudne,zapletky ohrane,zadne napeti ani jine emoce to ve me nevzbudilo.Docela me i mrzi,ze jsem to proste neodlozila.Nemohu doporucit

Kniha Výměna v seznamech