Vymýšlej a bádej (2021) | Databáze knih

Vymýšlej a bádej přehled

Vymýšlej a bádej
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471378/bmid_vymyslej-a-badej-XyP-471378.png 4 3 3

V této sbírce spisů najdete jedinečné a originální myšlenky a nápady Jeffa Bezose, které během let poskytoval různým akcionářům a novinářům. Máte tak možnost nahlédnout do minulosti a vývoje jeho kariéry. V knize najdete Bezosův pohled na obchodní a veřejnou politiku, inovace, změnu klimatu a další aktuální témata naší doby. Kniha je napsaná přímočarým stylem a nabízí mistrovskou lekci z podnikání.... celý text

Literatura světová Ekonomie a obchod
Vydáno: , Pragma

Invent and Wander

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vymýšlej a bádej. Přihlašte se a napište ho.

ツ
27.01.2025 3 z 5

Zpracování knihy po třicáté straně je hrozné, protože se stejné informace neustále opakují dokola. Přesto kniha obsahuje přínosné informace. Vhodnější název by byl "Amazon Jeffa Bezose", jelikož se kniha především věnuje jeho společnosti. Veškeré zajímavé a přínosné informace by se daly shrnout do 100 stran.

jirijanovotny
28.04.2023 4 z 5

Jeff Bezos vybudoval něco jedinečného a skvěle funkčního. S jeho posedlostí zákaznickým servisem jsem měl už skvělou zkušenost: pokazil se mi Kindle. To samo o sobě je špatná zkušenost. Skvělá ale byla komunikace zákaznické podpory a rychlost řešení. Ještě než jsem jim stihl zaslat špatný kus, už jsem v ruce držel nový.

No, ale co se knihy týče tak ta až tak jedinečná a skvělá není. Dopisy akcionářům jsou zajímavé jen z počátku. Pak se zbytečně moc zabývá technickými detaily jednotlivých služeb. Hodněkrát se opakuje. A taky se hodněkrát opakuje. Jo, a nesmím dodat, že se hodněkrát opakuje.

V podstatě by mohlo stačit přečíst úvod, tj. strany 5 - 31 a máte to hlavní z knihy přečteno. Další strany tyto myšlenky jen rozšiřují. I přesto se oplatí číst dál. Je to docela zajímavý příběh.

Niwram
16.04.2023 5 z 5

Inspirativní nahlédnutí do uvažování jednoho z nejbohatších lidí světa, který se sám vypracoval. Stále prožíváme první den.

Knižní novinky (19. týden)

09.05.2021

Kniha Vymýšlej a bádej v seznamech

v Mé knihovně7x

Autorovy knížky