Vyřeš to jako Sherlock přehled
Stewart Ross
Připadali jste si někdy jako Sherlock Holmes nebo vás bavilo si na něj hrát? Otestujte své dedukční schopnosti na geniálních hádankách. Prozkoumejte pětadvacet nových případů od autora Stewarta Rosse a ponořte se do tajemné atmosféry v domě na Baker Street číslo 221b. Získáte pocit, jako byste se vrátili na stránky knihy Artura Conana Doyla. S jednou výjimkou. Tentokrát máte šanci dokázat, že ten super detektiv jste vy. Každý případ vám poskytne všechny důkazy potřebné k vyřešení záhady a získání všech stop. Čekají na vás výzvy tajnými kódy počínaje a nutností zapojit logiku a kreativní myšlení konče. Až si budete jisti, že jste záhadu vyřešili, přejděte na konec knihy, kde se dozvíte, jak Holmes interpretoval fakta. Podařilo se mu rozlousknout čtyřiadvacet z pětadvaceti případů. Vyřešíte i ten pětadvacátý?... celý text
Detektivky, krimi Povídky
Vydáno: 2018 , CPressOriginální název:
Solve It Like Sherlock, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vyřeš to jako Sherlock. Přihlašte se a napište ho.
Šli mi jen první tři případy, pak jsem už spíše četla než luštila. Musíte si tam hodně domýšlet, abyste to vyřešili. Je to i pěkné na čtení, člověk v řešeních vidí co by příště mohl dělat lépe.
Tři a půl hvězdy.
Kniha mě bavila. Případy, které vyžadovaly jen pozornost a logické myšlení, jsem vyřešila. Pár případů s šiframi nebo odkazy na literaturu, dějepisné události jsem neměla šanci vyřešit pro neznalost.
Říjnové knižní novinky (22. - 28.)
22.10.2018
Kniha Vyřeš to jako Sherlock v seznamech
2018 | Vyřeš to jako Sherlock |
2004 | Starověký Egypt |
2006 | Egypt v obrazech |
2011 | Doba ledová: Seznamte se s prvními lidmi a s úžasnými zvířaty, prozkoumejte zmrzlou planetu |
2004 | Příběhy strarých časů - Starověký egypt |
Taková vyšší úroveň hádanek. Líbila se mi každá z nich, každá měl jiný příběh a způsob řešení. Doporučuji pro všechny, kdo mají rádi dobré případy. Některé jsou sice těžké, avšak v tom je i to kouzlo.