Dáma nikdy neprohrává přehled
Sabrina Jeffries
Výtečníci z Halstead Hall série
Celii Sharpeové zbývají poslední dva měsíce, aby si našla manžela a splnila tak ultimátum své babičky. Vybere si proto tři vhodné mladé muže, a aby se mezi nimi mohla rozhodnout, dá jejich minulost prověřit detektivovi Jacksonu Pinterovi. Jeho vyšetřování uvede Celii do nebezpečí a přinese nový pohled na záhadnou smrt jejích rodičů. Jackson pak musí Celii zachránit nejen před ohrožením života, ale i před vybranými mladými ženichy, protože jediným mužem Celiina srdce se chce stát on sám!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
A Lady Never Surrenders, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dáma nikdy neprohrává. Přihlašte se a napište ho.
Kdo četl tuto sérii od začátku (jako výjimečně zrovna já :) ) nebyl překvapen, že se detektiv z Bow Street Jackson Pinter, dočkal konečně své výtečnice. Jak jsem při čtení vyrozuměla, ještě se s ním potkám v sérii "Škola dědiček", min. v posledním dílu, kde rozlouskne větší případ a já se vrátím v čase i dalšími hrdiny, a také se mihne v další sérii "Vévodovi muži" s vévodou z Lyonsu.
Lady Celie měla zajímavé nápadníky a na příběhy některých z nich se také těším. Pachatele jsem podezřívala správně, i když jsem si nebyla z počátku jistá, kdo z nich to provedl, ale díky vzpomínkám sourozenců Sharpeových se to přímo nabízelo. Přesto mě "totožnost" jednoho překvapila. Povedený díl a asi současně i nejakčnější, ale s nejhůře se chovající babičkou Hetty, protože zde byla občas silně za čarou. Kdo překousne, že část dílů si je celkem dost podobná a každý si nepřekvapivě najde vhodného partnera, ten si čtení užije jako já.
Zase prostě nádhera.Asi nebylo takové překvapení pachatele vraždy, když nás na to autorka připravovala od prvního dílu,ale přesto to byl hlavně příběh nejmladší výtečnice.Každopádně moje oblíbené jsou první, druhý a tento díl.
Kniha Dáma nikdy neprohrává v seznamech
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
(SPOILER) Tohle byl skvely dil. Jedine dve vytky mam jednak k babicce, ktera prehnanou manipulaci zamenovala za pomoc vnucce a pak taky ten prvni sex v polorozpadle chajde nekde v zemi s parodii na postel prozranou od molu. Well done teda. Chudinka Celie.