S diablom v posteli přehled
Sabrina Jeffries
Výtečníci z Halstead Hall série
Lord Jarret Sharpe súhlasí s návrhom starej mamy Hetty Plumtreeovej, aby počas jedného roka viedol pivovar namiesto nej, a dokonca je ochotný vzdať sa hazardu, ak stará mama odvolá ultimátum, podľa ktorého sa mal do roka oženiť. Hráčska vášeň sa v ňom však znova prebudí, keď mu krásna a bystrá Annabel Lakeová, spolumajiteľka konkurenčného pivovaru, ponúkne stávku: ak nad ním vyhrá v kartách, Jarret jej pomôže postaviť na nohy upadajúci rodinný podnik; ak prehrá, strávi s ním noc. Zvodná Annabel Jarreta čoraz väčšmi priťahuje, a tak vidina výhry preňho ešte nikdy nebola lákavejšia... ... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , Slovenský spisovateľOriginální název:
A Hellion in Her Bed, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S diablom v posteli. Přihlašte se a napište ho.
Mne se tenhle dil libil moc. Annabel byla sverazna, drza a Jarred zas dost nakoukanec, ale v jadru mekota. Ostatne jako vsichni tihle “nicemove . :)) V knizce bylo celkem prevykricnikovano! Same hadky, vasen, jiskry, touhy. Za me ANO.
Druhorozený karbaník Jarret Sharpe a sládková Annabel Lakeová byla zajímavá dvojice, hlavně jejich počáteční sázka whistu pro dva. Byl to sympatický pár, ale několik výhrad jsem přesto měla, hlavně ohledně "mlžení" Annabel, i když označení lhaní je asi více na místě. Chápu příčinu i následek, ale na danou dobu by to asi tak jednoduše neprošlo a její bratr se švagrovou byli úžasní, jak se ke všemu postavili. Chybělo mi zde víc intrikaření babičky a rodiny, i když slabé záchvěvy proběhly, ale na první díl to prostě nemělo. Jsem zvědavá na zápletku a vyšetřování ohledně úmrtí rodičů a nepřekvapivě tuším protějšek Minervy. :) 3,5*
Kniha S diablom v posteli v seznamech
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
Čekala jsem to svižnější a pikantnější. Ale i tak je to příjemné čtení.