Vždycky Jane přehled
Jenn Bennett
Láska se nestará o to, co máte v plánu. Osmnáctiletá dcera profesionálního řidiče Jane Marlowová vyrůstala mezi zaměstnanci bohatého hudebního producenta z LA – sice na dosah kapel, kterých měla vždycky plnou hlavu, ale sama mezi ty skutečné VIP nikdy nepatřila. Každé léto jedou Jane a její táta do hor, pracovat v producentově sídle u Kondořího jezera. V městečku se totiž koná obrovský hudební festival, za kterým stojí legendární rodina Sarafianových, a Jane už dlouho zbožňuje nejstaršího syna Eddieho. Když mezi nimi tedy konečně rozkvete vztah na dálku, neváhá a nedbá společenských hranic. Ale když se vrátí k jezeru a tam se znovu setká s Eddieho tajuplným bratrem Fenem, začne o svých citech pochybovat. Fen Sarafian taky miluje hudbu – a nesnáší všechny ty tanečky kolem. Rodina ho vystěhovala a teď si vydělává v obchodě s deskami. Okamžitě pro Jane zahoří a udělal by cokoli, aby podrazil svého staršího bratra. I kdyby to znamenalo rozcupovat obrovský rodinný festival na kousky. A nebo Janino srdce.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2023 , CooBooOriginální název:
Always Jane, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vždycky Jane. Přihlašte se a napište ho.
Tento příběh byl od autorky ten slabší. Přijde mi, že hlavní postavy nemají takovou šílenou minulost, ale hodně se v ní pitvají. Je pravda, že zde kvůli jedné lži trpělo pár lidí. Samozřejmě je děj trochu předvídatelný. Ale tento typ knih čtu, když si chci odpočinout a vím, že příběh není nijak náročný.
Když se řekne letní romance, jako jedna z prvních knih mi naskočí Kudy ke hvězdám od Jenn Bennett. Tu stále považuji za jednu z nejlepších romantických knih, co jsem kdy četla. A ačkoliv i další knihy téhle autorky mají své kouzlo, už nikdy mě žádná tak moc neokouzlila.
Vždycky Jane je za mě bohužel úplně nejslabší kniha Jenn Bennett. Nepotkala jsem se tu vlastně s ničím - hudební prostředí mi není nijak blízké, hlavní hrdinka byla hodně nevýrazná a vlastně mě moc nebavila ani romantická linka. Jediné, co se knížce nedá upřít, je čtivost. Ale na té se dobrý příběh stavět prostě nedá.
Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)
23.04.2023
Kniha Vždycky Jane v seznamech
2020 | Kudy ke hvězdám |
2021 | Na jedné vlně |
2022 | Cesta za štěstím |
2023 | Vždycky Jane |
2024 | Anatomie srdce |
I přes pomalejší rozjezd na začátku se mi to moc líbilo.Super romantické čtení i když některé věci nebyly dotažené do konce a nejvíc mi vadilo oslovení Vztekloun,no kdo se nechá takhle oslovovat? Přesto autorku zařadím mezi své oblíbené