Vzkaz v láhvi přehled

Vzkaz v láhvi
https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/6473/bmid_vzkaz-v-lahvi-bvw-6473.jpg 4 416 416

Záhadný neznámý vhodí do moře láhev s dopisem a mořské proudy ji odnesou až k pobřeží mysu Cod. Tam vstoupí do života osamělé Theresy, rozvedené matky dvanáctiletého syna. Obsah milostného dopisu ji chytí za srdce a přiměje ji pustit se do pátrání po jeho autorovi. Láhev se vzkazem tak navždy změní životy dvou lidí, kteří by se jinak nikdy nepotkali.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet , Ikar (ČR)

Message in a Bottle, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzkaz v láhvi. Přihlašte se a napište ho.

attila1
01.09.2024 3 z 5

Film se mi líbil mnohem víc než kniha a to se moc často nestává, špíš je to naopak. Nicholas Sparks má mnohem lepší knihy.

Hradčiatko
15.08.2024 5 z 5

Mala som vydanie s omnoho žltšou obálkou z knižnice (nie portrét postáv z filmu, ale nemôžem ho tu nájsť a vzhľadom k tomu, že už je vrátený, nemám ani dosť údajov, aby som ho pridala), ale snáď nevadí zaradenie, keďže kníh v roku 2023 mám vo výzve nad 40 a asi 6 žltých, tak predpokladám, že v pohode môžem nechať ;) Film som videla, kniha bola omnoho lepšia nielen faktom, že je to kniha (zvláštna formulácia, ale vystihuje), no najmä preto, že príbeh bol košatejší, postavy sympatickejšie, prostredie dýchalo reálnosťou a aj záver bol neporovnateľne prepracovanejší v emočnej rovine.

klaraj093
31.07.2024 4 z 5

Tyjoo to bylo ale.. Hezká oddechovka.. A ten konec mě teda trochu zklamal. Kniha se četla moc dobře.

Kniha Vzkaz v láhvi v seznamech