Vzkříšený přehled
Jodi Ellen Malpas
Tajemný hříšník série
Od chvíle, kdy se Danny Black setkal s Rose Cassidyovou, věděl, že ho jednou přivede do hrobu. Ale jejich elektrizující spojení a zvrácená láska mu daly nový smysl. James Kelly chtěl jediné: zničit muže, který nařídil smrt jeho rodiny. Klíčem k jeho misi byla bývalá policistka Beau Hayleyová. Měl ji zabít. Místo toho se do ní zamiloval. Okolnosti ho teď svedly dohromady s Dannym, který se skrývá před světem. Dva smrtící muži mají společný cíl. Udržet své ženy v bezpečí. Jen jeden z nich ale může přežít.... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2024 , XYZ (ČR)Originální název:
The Resurrection, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzkříšený. Přihlašte se a napište ho.
Tak tenhle díl byl něco. Už jsem si myslela, že konečně zjistili,kdo je Medvěd a ono to tak není. Už se těším na závěrečný díl.
Celá série se mi líbila. Knihy měly spád a poslední díl byl plný zvratů, že jsem se nestačila divit.
Jen se mi nelíbilo, jak moc podobností bylo s jinými knihami stejného žánru. Divím se, že autorku jiní autoři nezažalovali za vykrádání nápadů.
Závod s časem, Trnová královna a další knižní novinky (9. týden)
25.02.2024
Kniha Vzkříšený v seznamech
2014 | Odhalení |
2016 | Zaslíbená |
2019 | Ochránce |
2015 | Odpuštění |
2020 | Kontroverzní princezna |
Začínám být čím dál tím víc napjatá. Už jsem se lekla, že můj tip na Medevěda byl špatný, ale postava je pořád ve hře. Jenom by to autorka nemusela až tak moc natahovat. Každý další díl je o 100 stránek delší než ten předešlý. A já už chci vědět, jak to dopadne.