Věž zeleného anděla 2 přehled

Věž zeleného anděla 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406499/bmid_vez-zeleneho-andela-2-yrs-406499.jpeg 4 97 97

Dokončení Trůnu z dračích kostí, Kamene rozluky a předchozích tří částí Věže Zeleného Anděla. Kniha, v níž vrcholí osudy Simona, Miriamele, knížete Joshui, všech jejich přátel i nepřátel. Kniha, v níž se, stejně tak jako v předešlých dílech, proplétá válka s magií, romance se zradou. Knihy Věže Zeleného anděla přinášejí dokončení magického konfliktu, který porušil hranice času a prostoru a vrhl proti sobě bytosti různých ras a kultur.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Laser-books (Laser)

To Green Angel Tower, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věž zeleného anděla 2. Přihlašte se a napište ho.

Pazďa
26.01.2025 4.5 z 5

Druhá polovina Věže Zeleného Anděla je velmi uspkojivým koncem této "trilogie". Kámen Rozluky byl trošku slabší co se děje týče, ale už první polovina poslední knihy slibovala větší spád a finále to naprosto doručuje.

I když měl pan Williams hodně co uzavírat, najde si stále místo pro odbočky a sidequesty, nevadilo mi to ovšem, naopak mi přijde, že to k té sérii patří, že kdyby se všech 700 stran jel jen hlavní příběh tak by to nebylo na místě.

Docela mě v průkopnické fantasy sérii překvapila komplexnost romance. U podobné knihy jsem asi nečekal takhle detailně probraný konflikt, který vznikl vcelku přirozeně.

A konec to hezky svazuje všechno. Nejde tu o žádné masivní plot twisty, jsou to prostě jen poctivá, povedená odhalení.

Celkově jsem si rád otestoval touto sérií otestoval svou trpělivost s nějakým tím pomalejším, ale pěkně a poctivě psaným fantasy, a po nějaké době se rád vrhnu na sequel sérii.

Luigi1
05.05.2024 5 z 5

V této knize se snoubí vše co poslední díl má mít

Gordonlord
26.02.2023 1 z 5

Jéžiš, já tenhle díl přečetl před týdnem a teď tady projíždím komentáře, abych si připomněl, o čem to vlastně bylo. Ale ani tak nedokážu z paměti vytáhnout naprosto nic. To pro autora asi nebude zrovna dobrá vizitka, co ? Nějak se válčí proti Eliášovi, někdo pořád někam odněkud putuje a všichni pořád přemýšlí nad tím samým co pořád dokola - k čemu jim budou ty posvátné meče, jak porazit Eliáše a Pryrata ....a vlastně dál nevím. Tohle se vážně dalo roztáhnout na 400 stran ? Jo - dalo !!

Jedna hvězdička za vztahovou linku Simona a Miriamele, které mě jako jediná dokáže ke stránkám připoutat.

Knižní novinky (3. týden)

06.01.2019

Kniha Věž zeleného anděla 2 v seznamech