Vzpomínkomat 2 přehled
Zuzana Kučerová
Skutečné příběhy, které jste možná prožili i vy. Reklamy na mrkev, zájezdy s ranní rozcvičkou, povinná vojenská služba nebo legendární umakartové jádro. Připomeňte si už podruhé socialistické časy, kdy měl každý doma alespoň jednu bruselskou vázu a maximálně jedny džíny. Vzpomínkomat 2 je originální kniha nabitá fotografiemi a příběhy, které vám umožní cestovat časem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínkomat 2. Přihlašte se a napište ho.
Knihu mám doma ( stejně jako Vzpomínkomat 1). Obě knížky určitě stojí za to mít doma a nahlížet do dob minulých a zavzpomínat. Musím ale říct, že Vzpomínkomat 1.díl se mi líbil o trochu více. Možná je to tím, že jsou knížky každá od jiné autorky
Tak jsme si knihu s manželem pěkně užili.Zavzpomínali jsme si a máme z knihy dobrý pocit.Druhý díl se povedl stejně výborně jako první.
Listopadové knižní novinky (5. - 11.11.)
05.11.2018
Kniha Vzpomínkomat 2 v seznamech
Takové "laskavé" zavzpomínání na doby minulé. Oceňuji množství drobných osobních vzpomínek obyčejných lidí na běžné životní situace. Líbilo se mi i množství dobových fotografií.