Vzpomínky na Austrálii přehled
Inez Corbi
![Vzpomínky na Austrálii Vzpomínky na Austrálii](https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87325/vzpominky-na-australii-87325.jpg?v=1315065038)
Svéhlavá Moira svým chováním vůbec nezapadá do konzervativní irské rodiny, v níž vyrůstá. V den uvedení do společnosti ztropí skandál, a proto se rodiče rozhodnou provdat ji za solidního starého lékaře. S ním brzy po svatbě odplouvá do daleké Austrálie, kde se zamiluje do mladého trestance Duncana. Jejich vztah je však odhalen...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , AlpressOriginální název:
Das Lied der roten Erde, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínky na Austrálii. Přihlašte se a napište ho.
![Szilvia1 Szilvia1](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/342712/m_szilvia1.jpg?v=1722604249)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knížka se mi líbila,navzdory krutostem,které v té době byly.Líbila se mi hlavně Moira(hlavná hrdinka),ale její služebnou bych dala zavřít,protože to ona byla která Moiru špehovala a pak prozradila.Mám ráda knížky z austrálského prostředí.
![Liduka Liduka](https://www.databazeknih.cz/img/users/94_/94129/m_94129-32e.jpg?v=1493401069)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Mě se kniha líbila. Po trochu pomalejším rozjezdu jsem se nakonec od knihy nemohla odtrhnout. Hlavně poté, co byla milenecká dvojice odhalena. SPOILER: Hrozně mě tam iritoval major Penrith a ta všechna nespravedlnost, která se děla vůči trestancům. Je hrozné, za jaké blbosti a mnohdy i bezdůvodně byli lidé posíláni do vyhnanství, protože si znepřátelili bohaté a mocné. Každopádně konec mě mile překvapil. Docela by mě ale zajímalo, co se nakonec stalo se Samuelem.
Kniha Vzpomínky na Austrálii v seznamech
v Mé knihovně | 5x |
Hezky napsaný román z historie Austrálie. Moc sympaticky popsané prožívání a nástrahy všedního života hlavní hrdinky. Do toho všeho láska a o té se čte vždycky dobře.