Vztahy a pasti přehled

Vztahy a pasti
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501124/bmid_vztahy-a-pasti-JQM-501124.jpeg 4 232 232

Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Poznatky párového terapeuta nahlíží pod slupku například novodobému fenoménu roztříštěné pozornosti tzv. zadních hořáků.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vztahy a pasti. Přihlašte se a napište ho.

AltaMari
16.09.2024 4 z 5

Autor je dle mého takový šoumen a kdyby nebyl odborník na vztahy, možná by se uživil jako stand up komik. (Myslím to v dobrém - raději si přečtu knihu či se podívám na přednášku podanou s vtipem než na nějaký akademický suchopár.) A vtipem je prošpikovaná i jeho knížka, nicméně a hlavně je zde spouta moudrého a užitečného. Vždyť ty vztahy nám pořád nějak nejdou.... Pro mě třeba byla zajímavá kapitola o tom, že dělat svému partnerovi psychoterapeuta se nedoporučuje a proč. (také jsem měla ty tendence, protože jsem měla načteno z různých portálů a blogů :o). Jinak většina knížky byla pro mě zajímavé opáčko... Jo a na konci se mi líbil seznam literatury k dalšímu čtení.

marketabo
01.09.2024

Pan Vojtko je člověk, který mi neuvěřitelně sedl. Oblibila jsem si ho v podcastech, které jsem vyslechla a také oceňuji jeho výstup v Show Jana Krause. Již u první knihy jsem psala komentář, že doufám v další knihu a ta mě nezklamala ani na kousku jediné stránky. Mám v ní označené některé úseky štítky a ráda se vracím.

booklover_mili
07.07.2024 4 z 5

Skvělá kniha, ač první díl mi přišel lepší.
Tato dává nahlédnout do potenciálních problémů ve vztazích a na možné toxické situace ale i osobnostní vlastnosti. Kolikrát jsem se musela nad některými body zamyslet v rámci svého vztahu. Knihu moc ráda doporučuji a těším se na třetí díl. :)

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022

Kniha Vztahy a pasti v seznamech

Jan Vojtko
česká, 1975