Vztahy vážně i nevážně přehled

Vztahy vážně i nevážně
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530297/bmid_vztahy-vazne-i-nevazne-65a640449490d.jpg 3 1 1

Erotické povídky o dospíváni a vnímání vztahů v daném věkovém horizontu. Popisuje různorodost situací při výběru partnerky z pohledu muže. Inspirované životem autora.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vztahy vážně i nevážně. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (1)

janyska13
09.03.2024 3 z 5

Autor sepsal svůj vztahový deníček v průběhu let. Což neříkám, že je špatně, sama jsem měla období, kdy jsem se ze všeho potřebovala vypsat. A pomáhá to, zkuste to někdy.
Možná i on potřeboval uzavřít a pochopit tohle časové období. Poslední dobou se ale hlavně potřebuji do knihy pořádně začíst, což se mi s deníčkovými zápisy prostě nedaří. Potřebuji děj a hlavně, aby se tam něco pořádného stalo.
Hlavní postava se během let vztahů snaží najít tu ideální partnerku k sobě. Je vidět vývoj osoby, kdy z užívajícího si člověka se postupem času snaží hledat něco smysluplnějšího a déletrvajícího. Samozřejmě každý z nás si ve vztazích nese postupně nějaké zkušenosti či vzpomínky, je vidět, že i on sám. Několikrát jsem oceňovala jeho pohled na věc, řešení dané situace nebo uznání své vlastní chyby či nějakého dopadu na aktuální vztah.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vztahy vážně i nevážně v seznamech

v Přečtených2x

Štítky knihy

partnerské vztahy muži a ženy

Autorovy knížky

2023  60%Vztahy vážně i nevážně
Skrýt reklamy