Zůstaň přehled
Sarina Bowen , Elle Kennedy
Může se člověk zamilovat do někoho, koho nikdy nepotkal? Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří. Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář. Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zůstaň. Přihlašte se a napište ho.

Moc pěkný příběh, ale už to nemá takové kouzlo jako díly předchozí, protože Matt byl ve všech předchozích knihách pouze okrajově a nestihla jsem si ho tolik oblíbit, abych jeho příběh nutně potřebovala.
Ale když se odprostím od všeho, tak je to skvělá oddechovka a rozhodně i tento díl stojí za přečtení.
Jediné co můžu vytknout jsou časté erotické scény, já bych ubrala.

Tato kniha mě bavila o něco méně než předchozí, ale opět si myslím, že je to jen mým nesouzněním s tématem dětí. Knihu jsem i tak přečetla za jeden den. Pan Pinďour je asi moje nejoblíbenější back story.
„Ty nejlepší věci v životě člověk obvykle nečeká.“
Kniha Zůstaň v seznamech
v Přečtených | 1 647x |
v Mé knihovně | 509x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Tato knížka mě hodně bavila. Původně jsem to úplně nečekala, jelikož jsem si z předchozích dílů Matta nijak neoblíbila. Příběh byl ale moc pěkný, byla to fajn oddechová knížka. Škoda, že nejsou ještě další díly.