Warren XIII. a šeptající les přehled
Tania del Rio
Warren XIII série
Hotel Warren lze spatřit, jak brázdí krajinu ve Fauntleroy jako obří hmyz. Avšak jen hrstka lidí ví, že toto špičkové ubytovací zařízení vede teprve dvanáctiletý sirotek jménem Warren XIII. Navzdory svému věku je Warren bystrý a pracovitý mladík, který svůj život zasvětil vedení tohoto neobvyklého hotelu. Předchozí ředitel, Warrenův strýc Rupert, své povinnosti ostudně zanedbával. Knihovník pan Friggs každý týden vybírá nejrůznější zastávky, které hotel během svých toulek navštíví. Jenže hotel i s jeho obyvateli se ztratí v nebezpečném Zlohvozdu a dvanáctiletý chlapec se musí vydat na cestu sám. V lese se to hemží čarodějnicemi, tekutými písky, hady a naštvanými stromy. Překoná Warren nástrahy a shledá se se svými přáteli i s hotelem, na který si dělá zálusk někdo jiný?... celý text
Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2023 , TympanumOriginální název:
Warren the 13th and the Whispering Woods, 2017
Interpreti: Ondřej Brousek , Otakar Brousek ml.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Warren XIII. a šeptající les. Přihlašte se a napište ho.
Ani jsem netušila, jak mě Warren bude bavit :-) Druhý díl je snad i o chlup lepší než díl první a duo Brousků naprosto bezkonkurenční! Zvukové a hudební doprovody ještě více podtrhují atmosféru a příběh... skvělé skvělé.. pro děti i dospělé :-)
Naprosto stejně parádní jako první díl. Audiokniha je načtená opět skvěle. Takže doporučení. Snad bude načtený i třetí díl. Já si počkám!
Kniha Warren XIII. a šeptající les v seznamech
2017 | Warren XIII. a Vševidoucí oko |
2018 | Warren XIII. a šeptající les |
2021 | Warren XIII. a prokleté třináctiny |
Stejně jako první díl, se i tento velmi líbil dětem. Četla jsem tuto knihu dětem v družině a stejně jako já chtěli vědět, jak to s tím Warrenem dopadne. Kniha je skvěle graficky zpracovaná, takže pro děti skvělá. Občas jsem upravila nějaké detaily, protože si nejsem jistá, zda by to moje děti zvládly, ale to není problém knihy samotné. Celkově jsem si četbu užila a už se chystáme na třetí díl.