Loutkové divadlo přehled

Loutkové divadlo
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394612/bmid_loutkove-divadlo-nBs-394612.png 4 1276 1276

Washington Poe série

1. díl >

Sériový vrah mučí a upaluje lidi zaživa. Nezanechává žádné stopy a policie je bezmocná. Média ho přezdívají jako Upalovač. Když je jeho jméno nalezeno vyřezané do ohořelých zbytků třetí oběti, zdá se, že pomůže jen jediný muž. Washington Poe, suspendovaný detektiv, je povolán zpět do služby, o kterou ale už vůbec nestojí. Neochotně se spojí s brilantní, ale pro běžný život absolutně nepoužitelnou analytičkou Tilly Bradshawovou, a tento nesourodý pár odhalí stopu, kterou běžné oko nevidí. Jak počet nalezených těl stoupá, Poe si uvědomí, že ho případ vtahuje víc, než je mu milé. A brzy zjistí, že jsou i horší muka než hořet zaživa...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta

The Puppet Show, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loutkové divadlo. Přihlašte se a napište ho.

janina66
13.11.2024 audiokniha 5 z 5

Ačkoliv jsem se zařekla nečíst další serii, opět jsem neodolala a nelituji.
Líbilo se mi věrně popsané vyšetřovací metody, zejména Tilly a její logický mozek spolu s PC byly velmi osvěžující a zábavné.
Konec navnadil na další pokračování. Naštěstí mám všechny připravené.

janinkahh
03.11.2024 5 z 5

Myslím si, že skvěle napsaná kniha.
Dokonce jsem se u ní i zasmála, protože Tilly trochu ponurou atmosféru knihy nadzdvihne svou povahou.

aworel
29.10.2024 5 z 5

Po dlouhé době, opět zajímavé čtení. Ta mravenčí práce je fascinující.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

Knižní novinky (23. týden)

02.06.2019

Edmund Burke řekl, že všechno, co je potřeba k vítězství zla, je, aby ti na straně dobra nic neudělali.

Ocenění knihy (1)

2019 - CWA Dagger Awards (Gold Dagger)

Kniha Loutkové divadlo v seznamech

v Přečtených1 631x