Websterovi 2 přehled
Vanda Rozenbergová , Katarína Kerekesová , Zuzana Križková , Juraj Raýman , Zuzana Dzurindová , Anna Vášová , Peter Nagy
Websterovci série
Websterovi, naše známá pavoučí rodinka, si utkali nové příběhy. Máma s tátou jdou do lázní a netuší, že doma se zatím „dějou věci“, pak se malá Lili a puberťák Hugo, a dokonce i babička s dědou dostanou do děsivého historického vysavače a zachraňování je skutečně napínavé, domovní soutěž v přetahování lanem probíhá překvapivě a ještě překvapivěji skončí... A když se někdo zamotá ve svých problémech, jako třeba babička v počítačové hře na Síti, je tu stále bláznivá milující rodina, která je s přehledem pomůže vyřešit. A chcete vědět, jak se pátrá po opravdové květině, tedy ideálním dárku pro mamku ke kulatým narozeninám, nebo jak se hledá někdo, s kým můžete ve dvojici uplést dokonalou síť na Den sítí, či jak se zachraňuje portrét prababičky? Stačí se začíst a prožívat s pavoučí rodinkou vše, co ji potkalo.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Websterovi 2. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Websterovi 2 v seznamech
slovenská, 1972 Zuzana Dzurindová
slovenská, 1985 Anna Vášová
česká Peter Nagy
slovenská
Krásné ilustrace, vtipný a originální příběh, ideální na odreagování pro děti, ale i dospělé :) Já to miluju a prý je i podle této knihy natočený seriál, takže na ten se v brzké domě chystám :)