Veselý námořník přehled
Meg Alexander
Otec Elizabeth Granthamové se obává o bezpečnost své jediné dcery, a proto ji tajně dopraví na anglickou loď, která odplouvá z Janova do Anglie. Námořní důstojník Perry Wentworth si s Elizabeth neví rady. Je mu jasné, že její přítomnost na lodi musí před kapitánem utajit, a raději ani nemyslí na to, co by se mohlo stát, kdyby loď napadli Francouzi. Elizabeth má ale přes svou krásu a nevinný vzhled pěkně tvrdou hlavu...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , HarlequinOriginální název:
The Merry Gentleman, 1998
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veselý námořník. Přihlašte se a napište ho.
Mě se to teda nelíbilo. Hlavní hrdinové mi přišli jak puberťáci co vlastně neví co chtějí. Za mě zbytečná ztráta času.
Vcelku zaujímavý príbeh s originálnou zápletkou. Páči sa mi, že je súčasťou série. Škoda však, že nebola celá preložená. Teda, aspoň na DbK nie je. Ak máte niekto HQN s originálným názvom The Lov Child - prosím doplňte. Veselý námořník je totiž 2. časť. Môže sa však čítať samostatne.
Kniha Veselý námořník v seznamech
2008 | Debutantka |
2017 | Láska z donucení |
2007 | Přátelství z vášně |
2008 | Roztomilá podvodnice |
2001 | Veselý námořník |
Příběh sám o sobě nebyl špatný, jen mi mnohdy přišlo, že byl zbytečně uměle natažen.