Krásna dedička přehled

Krásna dedička
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377643/bmid_krasna-dedicka-A6D-377643.jpg 4 33 33

Westcottovci série

1. díl >

Prvý diel najnovšej série kráľovnej historickej romance. Humphrey Westcott, gróf Riverdale zanechal po sebe veľký majetok a jedno škandalózne tajomstvo, ktoré navždy zmenilo život jeho rodiny – vrátane dcéry, o ktorej nik netušil. Anna Snowová vyrastala v bathskom sirotinci a o svojej rodine nevedela celkom nič. Keď vyjde najavo, že nebohý gróf Riverdale bol jej legitímnym otcom, Annu väčšmi než náhle zbohatnutie poteší, že má súrodencov. Tí však nechcú mať s ňou nič spoločné, nestoja o to, aby sa s nimi podelila o dedičstvo. Jediný, kto sa o Annu zaujíma, je poručník nového grófa. Avery Archer, vojvoda Netherby, si celý život drží ľudí od tela, no teraz ho čosi núti, aby pomohol Anne pri prerode zo siroty na dámu. Keď hrozí, že londýnska smotánka a noví príbuzní Annu zničia, Avery zasiahne, aby ju ochránil, a zrazu zistí, že podľahol citom, ktoré tak dlho tajil...... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Someone to Love, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krásna dedička. Přihlašte se a napište ho.

LilluLong
09.07.2021 4 z 5

Prva kniha od autorky ktorú som prečítala a trochu ma prekvapila primitívnym písaním a predsa zaujímavým príbehom , vedela zaujať a myslim dokázala vyvolať u mna záujem precitat si další diel. Za mna ma 4*

pip11
05.02.2021 5 z 5

Tato kniha představuje mé první seznámení s autorkou. Hlavní hrdinkou je Anna Snow, mladá chudobná žena, vyrůstající v sirotčinci, kde po dovršení dospělosti zůstává coby vyučující dalších dětí. Příběh Anny a Averyho byl moc pěkný úvod do této série, kde byly krásně a lidsky ztvárněny veškeré postavy.

munka
14.08.2019 3 z 5

Pekný príbeh, aj keď trochu zaostáva za predchádzajúcimi knihami Baloghovej. Nechám sa prekvapiť ďalšou knihou zo série.

Kniha Krásna dedička v seznamech

v Mé knihovně110x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)