Wiccapedie přehled
Shawn Robbins , Leanna Greenaway
Moderní příručka bílé magie Zlepšete si život díky této úžasné knížce o současném čarování! Moderně pojatá příručka z pera dvou uznávaných čarodějek odkrývá tajemství kouzel a přináší souhrnné a přehledné recepty na štěstí, včetně posílání kouzel e-mailem či v textových zprávách i tradičních nástrojů, jako jsou pentagram a krystaly, přivolání andělů na pomoc nebo výklad snů. Cílem autorek je pomoci čtenářům, aby se jim splnily jejich naděje a sny.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2017 , PragmaOriginální název:
Wiccapedia: A Modern-Day white Witch´s Guide
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Wiccapedie. Přihlašte se a napište ho.
Zaujalo mě zpracování a obal - to opravdu nemá chybu a oproti jiným z tohoto žánru tímto opravdu předčí. Asi do poloviny je kniha čtivá, někdy vtipná. Pak mi ale připadalo, že už je to jen doplňování stránek a k dočtení už jsem se musela přemlouvat.
Jsou tam faktické chyby a někdy až opravdu zvláštní postupy. Chápu upravování rituálů moderní době, ale některé věci mi připadaly za hranou. Nicméně pro úplné laiky asi nebude úplně špatná a určitý přehled poskytne.
Nejsem žádný začátečník a možná proto mi přijde kniha směšná. Už jen další ichtylní dělení na bílou a černou magii. Nic takového neexistuje! Magie je jen jedna, a záleží jen na způsobu jejího použití... Základy čarodějnictví tady zřejmě nějaké pochytíte, ale používat k rituálu mikrovlnnou troubu je fakt bohužel už další smutná degradace krásného umění v post-moderní době.
Kniha Wiccapedie v seznamech
Knihu mám rada. Její obal a celkově zpracování nemá chybu. Několik věci, jako zacatecnikovi, mi to dalo. Ale některé praktiky, jako carovani v mikrovlnné troubě, mi přijdou lehce směšné.