Případ smrdutého jedu přehled
Emma Kennedy
Wilma detektivem série
< 2. díl
Největší sen Wilmy Tichošlápkové se splnil – stala se oficiálně asistentkou světově proslulého a velmi vážného detektiva Teodora P. Goodmana. Ale když někdo začne zabíjet hvězdy cooperského divadla, Wilma a její věrný pes Lump musí pachatele odhalit dřív, než jim všem spadne poslední opona! 2. pokračování
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2014 , Albatros (ČR)Originální název:
Wilma Tenderfoot and the Case of the Putrid Poison
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Případ smrdutého jedu. Přihlašte se a napište ho.
Tuto knihu jsem četla když jsem byla menší a milovala kriminálky a jelikož mi rodiče zakazovali se koukat na takové věci rozhodla jsem se si pořídit knížku. K tihle jsem přišla tak že na základní škole nám dávaly letáčky od albatrosu a ta kniha tam stála moc se mi líbila. Jenže jsem udělala jeden omyl když jsem byla takhle malá koupila jsem si zpočátku 2.díl který jsem přečetla a až pak jsem si z knihovny půjčila 1. ale moc se na to nenavazovalo takže dobrý. Jinak dobre čtený pro mládež.
Kniha Případ smrdutého jedu v seznamech
Opravdu jsem se u příběhu malé leč odvážné a vytrvalé dívky zasmála. Tentokrát dalo i mně zabrat vypátrat kdo je pachatel všech odporných činů.