Bez rizika přehled
Patricia Cornwell
Winston Garano série
< 2. díl
Druhá kniha série Win Garano (volně navazuje na román "V ohrožení"). Win Garano musí tentokrát za pomoci moderních forenzních vyšetřovacích metod vyřešit vraždu starou více než čtyřicet let. Stala se slepá Janie Brolinová opravdu obětí tajemného Bostonského škrtiče, který nikdy nebyl dopaden? Zajímá to ještě vůbec někoho? A proč se místní vyšetřovatelka Stump, kterou Win zná z krámku s lahůdkami, tolik vzpírá mu pomáhat? zdroj - KJM Brno... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2009 , Knižní klubOriginální název:
The Front, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez rizika. Přihlašte se a napište ho.
Od této autorky to je má druhá kniha (série Winston Garano) a musím konstatovat, že mě toto dílo, stejně jako první v této sérii, vůbec ale opravdu vůbec neoslovilo. Přečetla jsem to jenom proto, že jsem knihu měla půjčenou z knihovny a přišlo mi "nefér" k této knize, abych ji nedočetla. Donutila jsem se číst až do konce a když si uvědomím, jak je kniha útlá - 158 stran - tak jsem ji četla strašně dlouho.
Obvykle mám i podstatně obsáhlejší knihy přečtené během dvou dnů.
Nechápala jsem, proč se má řešit vražda víc jak 40 let stará, hlavní aktéři si vzájemně lžou atd. Za mě NE.
Vzhledem k tomu, že od autorky čtu knihy docela pravidelně, tak musím říct, že mi tato kniha v porovnání s ostatními přišla trochu slabší.. Působilo to na mě celé takové uspěchané. I tak se ale moc těším na další autorčiny knihy.
Kniha Bez rizika v seznamech
2000 | Za řekou Styx |
2002 | Nakažlivá smrt |
2009 | Kniha mrtvých |
2005 | Moucha |
2008 | V ohrožení |
Je to moje oblíbená autorka a to se nejspíš nezmění ani po přečtení této "slabší" knihy. Připadalo mi, že polovinu knihy jsou jen politický kecy a pak rychle rychle na šesti stránkách spatlat čtyři věci najednou a v jedné chvíli všechno objasnit. Nějak mi chybí pointa.