Witch Komiks 1-3 přehled

Witch Komiks 1-3
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495084/bmid_witch-komiks-1-3-4jR-495084.jpg 5 75 75

V neklidných dobách hledá pevnost Kondrakar Strážce pro ochranu dobra a celého Světa i na nejneobvyklejších místech... třeba v úplně obyčejném městečku, kde žije pět obyčejných dívek, Irma, jejímž živlem je Voda. Taranee, která ovládá Oheň. Cornelia vládnoucí silám Země. Hay Lin s lehkostí a volností Vzduchu. A Will, která hlídá Srdce Kondrakaru, zvláštní šperk, v němž se setkávají všechny živly přírody a společně vytvářejí čistou energii. Dohromady jsou W.I.T.C.H. – pět mladých Strážkyní Kondrakaru.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Witch Komiks 1-3. Přihlašte se a napište ho.

cestina_s_linus
04.01.2024 5 z 5

Jedno slovo - nostalgie.

Je to už sice nějaký pátek, co jsem si v knihovně půjčovala časopisy o této partě holek a musím říct, že jsem toho dost pozapomněla... bylo příjemné se do příběhu strážkyň dostat znovu.
Myslím si, že kniha je nejen pro mladší čtenáře, ale i pro nás (dinosaury), kteří s W.I.T.C.H. vyrůstali. Už teď se těším, až se dostanu k pokračování!

JointlieKat94
31.12.2023 4 z 5

Už jsem málem zapomněla na to, jak jsem to jako malá holka žrala! Nejvíc jsem si oblíbila Will, jak jinak?! :D těším se na další díl (řeknu si mamince k narozkám!).

Ty ilustrace naprosto povedené, krásné. Fakt skvělá vzpomínka!

Edona
29.11.2023 4 z 5

Komiks jsem si přečetla z nostalgie a rozhodně nezklamal. Kde jsou ty časy, kdy mi mamka časopis kupovala. :-) Doporučuji nejenom nám "starým čtenářkám". Teď můžeme komiks předat našim dětem.

Kniha Witch Komiks 1-3 v seznamech