Wonderfull today: George Harrison a Eric Clapton - Mí osudoví muži přehled

Wonderfull today: George Harrison a Eric Clapton - Mí osudoví muži
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/147606/wonderfull-today-george-harrison-a-eric-clapton-mi-osudovi-muzi-147606.jpg 4 18 18

Pattie Boydová - jedna z módních ikon zlatých šedesátých let - prožila výjimečný život v blízkosti výjimečných lidí. K jejím přátelům patřili přední fotografové, výtvarníci, módní návrháři, hudebníci z neopakovatelné éry rodícího se bigbeatu i slavné modelky. Setkala se také s Elvisem Presleym, Steviem Wonderem, Bobem Dylanem a dalšími. Její život byl plný dramatických zvratů - zakusila i hodně trápení - ale jak sama říká, kdyby měla tu možnost, nezměnila by jediný den.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Československý spisovatel

Wonderfull Today: George Harrison, Eric Clapton and Me, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Wonderfull today: George Harrison a Eric Clapton - Mí osudoví muži. Přihlašte se a napište ho.

Daniela777
31.12.2024 4 z 5

Zajímavá kniha. P. Boyd měla těžké, smutné dětství. Strašné, jak nevlastní otec děti "vychovával" fackami a bitím, které se blížilo týrání. Pro Pattie Boyd jsem ale moc pochopení neměla. Od raného mládí žila přes dva slavné muže, kteří ji podváděli a kteří byli závislí na alkoholu a drogách. Sice žila zajímavý život, cestovala po světě, chodila do dobrých restaurací, ale mně to přišlo povrchní a extempore jejích manželů ji také stahovalo ke dnu. Nikdy nebyla sama sebou, neuměla stát na vlastních nohách, neuměla zaplatit ani složenku, neměla práci. Dělala jen to, co vyhovovalo jejím mužům. Osvobodila se až někdy kolem 45 let, kdy začala žít sama, našla sama sebe a našla i spokojenost a konečně i svou práci.

Any26
21.10.2023 5 z 5

Neuvěřitelně dojemné...
A to je vše co k tomu mám, nemá smysl nic víc dalšího psát. Ti, kdo si chtějí přečíst si ji přečtou.
---
Doporučuji.

nicolettkaa
27.05.2022 4 z 5

Zpověď Pattie Boyd se čte velmi dobře. Prožila toho hodně už od dětství až po dospělost. Z knihy si odnáším hlavně pocit, že bych opravdu nechtěla být manželkou nikoho slavného.

Kniha Wonderfull today: George Harrison a Eric Clapton - Mí osudoví muži v seznamech

Autoři knihy

Pattie Boyd