World of Warcraft: Oficiální kuchařka přehled
Chelsea Monroe-Cassel
Připravte se na pořádnou hostinu! Je tu oficiální kuchařka pro všechny fanoušky hry World of Warcraft! Najdete v ní pokrmy, které potěší chuťové pohárky jak členů Aliance, tak přívrženců Hordy... jídla ze všech částí Azerothu! V knize najdete přes 100 receptů, které zvládnou i méně zkušení kuchaři. A samozřejmě i rady, jak ingredience z Azerothu, které u nás přece jen špatně seženete, důstojně nahradit.... celý text
Fantasy Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2017 , Fantom PrintOriginální název:
World of Warcraft: The Official Cookbook, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize World of Warcraft: Oficiální kuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nemůžu se rozhodnout jestli 4 nebo 5 hvězdiček. Ale nakonec dám pět i navzdory ne moc povedenému překladu.
Knížku jsem dostala k Vánocům a nemohla jsem se dočkat až podle ní udělám nějaké jídlo a dnes se tak stalo. Já vím, že bych měla začínat od receptů pro začátečníky, ale nemohla jsem odolat a rovnou zkusila recept pro experty (ve WOWku by se mi to nepodařilo, ale v reálu podvádět můžu :) ). Vyzkoušela jsem Koláč s krvavými bobulemi a mohu doporučit, moc nám chutnal. Líbí se mi jak je kuchařka udělaná a také doprovodné fotografie.
Kniha World of Warcraft: Oficiální kuchařka v seznamech
2017 | World of Warcraft: Oficiální kuchařka |
2016 | Hostina ledu & ohně: Oficiální kuchařka Game of Thrones |
2022 | World of Warcraft: Nové příchutě Azerothu (oficiální kuchařka) |
Úžasné recepty na kořenící směsi, hotová jídla, moučníky a drinky. Naučí vás dělat těsta a osvojíte si řadu metod. Levelovací a questový systém vaření je vtipný a zábavný. Příběh každého jídla je poutavý. Pokud jste milleniál a chcete se naučit vařit tak vřele doporučuji.