Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku přehled
Vladimíra Jakouběová
Kniha Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku spojuje milé povídání s mnoha, mnoha receptů z bylinek na čaje, výluhy, zápary, masti, olejů, octů..., podomáckou přípravu alkoholu s moudrostmi našich babiček, které věděly, jak alkohol – ve spojení s dalšími dary přírody, ovocem a bylinami – může pomoci při léčení různých neduhů. Vše vytištěno na kvalitním papíře se spousty doprovodnými fotografiemi.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku. Přihlašte se a napište ho.
Tento poklad jsem našla v antikvariátu. Je to studnice úžasných rad a receptů našich předků. V době kdy bylinky a vůbec příroda je v plné síle, tuto knihu mám stále po ruce. Krásná kniha.
Kniha Z babiččiny zahrádky do dědova sklípku v seznamech
2010 | V babiččině kuchyni od Tří králů do Vánoc |
2010 | Krajinou domova |
2018 | Příšovice |
2016 | 300 let Dlaskova statku v Dolánkách |
2014 | Ušité z vlny, lnu a hedvábí |
Kouzelný průvodce, který vás zavede do světa tradičního českého venkova, plného chutí, vůní a vzpomínek. Autorka čerpá z bohaté rodinné tradice a předává znalosti, které se v její rodině dědí po generace. Každý recept a každá rada jsou prověřené časem a praxí.
Kniha, která má v mé knihovničce navždy své čestné místo. A rozhodně si nenechám ujít ani V babiččině kuchyni od Tří králů do Vánoc.