Za barevným sklem přehled

Za barevným sklem
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42630/za-barevnym-sklem-42630.jpg 4 22 22

Literární prvotina Ivana Hlase poodhaluje okolnosti zrodu legendy české hudební scény. Nevšedním způsobem vyprávění autor oživuje dnes již pozapomenuté kouzlo starých Dejvic, jejich svérázných hrdinů a osudů. Při putování do intimního světa Za barevným sklem se můžeme stát svědky dobrodružství příběhu jednoho dospívání a nalézání obecně platných pojmů jako je přátelství, pravda a pokora. Předmluva Petr Šabach. ... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za barevným sklem. Přihlašte se a napište ho.

Moncele
02.02.2025 3.5 z 5

Vybráno náhodně z krabice s CD určenými k poslechu jako audiokniha. Ze začátku jsem byla lehce zmatená, protože jsem asi očekávala nějaké ucelenější vyprávění o delším úseku autorova života, ale postupně jsem si uvědomila, že to jsou léta dospívání, a zrovna v 60-tých letech 20. století. Bylo to příjemné, ráda si to poslechnu znovu.

petrarka72
28.11.2024 5 z 5

Tohle byla veliká krása! D jako domov, Dejvice a od dětství po dospívání, správný mix nostalgie a humoru a jeden z nejsugestivnějších popisů okupace 1968. Ivan Hlas umí muziku a k tomu psát - požehnaný muž. Udělal mi radost.

Afilada
29.01.2021 5 z 5

Ivan Hlas se necpe do médií, takže o něm mnoho lidí neví. Ale patří k tomu nejlepšímu, co na umělecké scéně máme.

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023

Kniha Za barevným sklem v seznamech

v Mé knihovně10x

Ivan Hlas