Za čas a prostor přehled

Za čas a prostor
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156062/za-cas-a-prostor-156062.jpg 5 57 57

Kniha vede žáky duchovních nauk k uskutečnění nejhlubšího vědomí za hranicí mysli jakožto základního životního principu a zdroje trvalého štěstí, je však také pomocníkem v nejrozmanitějších situacích života.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za čas a prostor. Přihlašte se a napište ho.

palladium
dnes 4 z 5

Příběhy a povídání o duchovním rozvoji od Míly Tomášové, na kterých je vidět, že autorka byla na duchovní cestě velice daleko, snad až nejdál kam se člověk může dostat. Pár věcí mi zapadlo tam kam mělo, něco mě minulo.

ziriant
26.10.2024 4 z 5

Kniha ve mně budí rozporuplné pocity. Jakožto někdo, kdo již může ochutnávat svět integrální jógy, cítím, že jsem na podobné cestě. Zkrátka mnoho z poselství, které kniha přináší, mi není cizí. Některé myšlenky zadrnkaly na struny ve mně opravdu niterně, blízce a inspirativně. Proti některým se však docela bráním. Částečně si dokážu přiznat, že ten odpor pravděpodobně vychází z mého ega a nižší úrovně - a také pravděpodobně to za pár let zase uvidím v jiném světle. Částečně ale také cítím, že se mnou ne v každém příběhu z knihy zcela rezonovala ta forma. Což už potom není o uvěřitelnosti příběhu jako takového, ale o tom, jak je předložen. A občas mi na tom prostě jen něco nesedělo. Každopádně co je jistě potřeba, tak přistupovat ke čtení této knihy s otevřeným srdcem.

Uruana
22.03.2021 5 z 5

Míla mi je velmi blízká, moudrá žena a přitom píše lidově, při četbě se mi vybavovalo jak i já seděla na kamenném sloupku mezi zahradami a stačila vůně, vítr co ji nese... navede zpět k sobě , slovy ženy. Její příběhy jsou jemné, plné citu, a je li potřeba- ráznosti.

Kniha Za čas a prostor v seznamech

v Mé knihovně23x

Míla Tomášová