Za černými dveřmi přehled

Za černými dveřmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174247/bmid_za-cernymi-dvermi-FmO-174247.jpg 3 107 107

Za černými dveřmi série

1. díl

Ariel se dostane do tajného klubu, kde všichni nosí masky a nikdo nezná svého partnera. Pro muže, se kterým se Ariel sblíží a zažije s ním neuvěřitelné erotické chvíle, je ochotná riskovat vše. O jak velké riziko jde, bohužel zjistí, až když odhalí, kdo se pod maskou jejího náruživého milence skrývá...

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Alpress

The Black Door, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za černými dveřmi. Přihlašte se a napište ho.

nikca1994
11.09.2024 2 z 5

Podle úryvku se mi kniha líbila. Ze začátku se mi knížka líbila četla se rychle a dobře,ale postupně se mi všechny postavy znelíbily. No a ten konec jsem rozhodně takový nečekala myslela jsem si, že dopadne úplně jinak.

Jita160
14.07.2022 2 z 5

Začátek knihy mě pobavil.
,,Heslo? Vlhká a připravena" :-D:-D:-D
Příběh měl docela dobře našlápnuto,pak se to stupňovalo, protože hlavní hrdiny si určitě neoblibite ani vedlejší postavy.Všichni jsou tam nějak propleteni s každým což mě trochu rozptylovalo.
Nejlepší zážitek co jsem z příběhu pobrala se děl za Černými dveřmi.
Konec knihy mě rozhodil....

LilluLong
16.07.2021 3 z 5

Začalo to byt zaujímavé, myslela som si , ze kazdy autor ked použije vo svojom príbehu “vzájomne iskrenie” snaží sa z hrdinov urobit pozitívny romantický par a nie ako tu , bezcharakternych ľudí. No ako sa vyvinie pokračovanie je otázne, za mna 3*

Kniha Za černými dveřmi v seznamech

pro ženy erotika erotické romány

Autorovy knížky

2013  56%Za černými dveřmi