Za hranicí minulých životů přehled
Mira Kelley
Mira Kelleyová provází klienty do minulých životů, aby jim pomohla nalézt smysl života a citově i fyzicky se uzdravit. V této knize líčí svou osobní cestu k regresní terapii a prožitky svých klientů. Autorčiny poznatky změní život i vám, protože začnete chápat svět i osobní vztahy jinak než dřív. Díky tomu se rozvine vaše duchovní vyzrávání.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2016 , Knižní klubOriginální název:
Beyond Past Lives: What Parallel Realities Can Teach Us about Relationships, Healing, and Transformation, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za hranicí minulých životů. Přihlašte se a napište ho.
Knížka se mi hodně líbila, některé názory mi připadají jasné a pochopitelné, některé trochu méně. Zajímavá jsou doporučená cvičení.
Tuhle knihu bych doporučila každému alespoň přečíst. Je pak na každém, čemu z toho bude věřit. Já osobně se třeba nestavím moc pozitivně k paralelním životům a různým dimenzím, protože mi přijdou trochu složité na pochopení, ale ani jsem nikdy netvrdila, že neexistují. Sice mi trvalo pár měsíců, než jsem se knihou prokousala, protože se nečetla až tak jednoduše, avšak zajímavá rozhodně je. Ale říkám si, že si ji někdy budu muset přečíst ještě jednou a začít dělat i ta různá cvičení, až se k ní někdy zase dostanu.
Připravované knižní novinky (13. - 19. 4.)
12.04.2016
Kniha Za hranicí minulých životů v seznamech
Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, ačkoliv se mi kniha vlastně docela líbila. Ale přeci jen.. začátek a pojem "regresní terapie", mi teda uchvátil! Vážně zajímavé, a nikdy jsem o tom neslyšela. Začla jsem si tedy štítkovat.
Asi v polovině knihy mě ale čtení přestalo bavit. Přestávala jsem tomu rozumět, a začalo se pojednávat o věcech, které mi smysl nedávaly.. a do toho tam byly úryvky z bible. Jen krátké, ale byly.
Konec knihy to docela zachránil.
Byla zde sepsána spousta zajímavých cvičení. Mám je zaštítkované a snad se k tomu někdy vrátím, abych to vyzkoušela.
Zkoušel už někdo z Vás regresní terapii?