Za hranicí minulých životů přehled
Mira Kelley
![Za hranicí minulých životů Za hranicí minulých životů](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282267/bmid_za-hranici-minulych-zivotu-K4x-282267.jpg?v=1539035463)
Mira Kelleyová provází klienty do minulých životů, aby jim pomohla nalézt smysl života a citově i fyzicky se uzdravit. V této knize líčí svou osobní cestu k regresní terapii a prožitky svých klientů. Autorčiny poznatky změní život i vám, protože začnete chápat svět i osobní vztahy jinak než dřív. Díky tomu se rozvine vaše duchovní vyzrávání.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2016 , Knižní klubOriginální název:
Beyond Past Lives: What Parallel Realities Can Teach Us about Relationships, Healing, and Transformation, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za hranicí minulých životů. Přihlašte se a napište ho.
![JointlieKat94 JointlieKat94](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/29429/m_jointliekat94-aup.jpg?v=1669158554)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, ačkoliv se mi kniha vlastně docela líbila. Ale přeci jen.. začátek a pojem "regresní terapie", mi teda uchvátil! Vážně zajímavé, a nikdy jsem o tom neslyšela. Začla jsem si tedy štítkovat.
Asi v polovině knihy mě ale čtení přestalo bavit. Přestávala jsem tomu rozumět, a začalo se pojednávat o věcech, které mi smysl nedávaly.. a do toho tam byly úryvky z bible. Jen krátké, ale byly.
Konec knihy to docela zachránil.
Byla zde sepsána spousta zajímavých cvičení. Mám je zaštítkované a snad se k tomu někdy vrátím, abych to vyzkoušela.
Zkoušel už někdo z Vás regresní terapii?
![Elea Elea](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/135404/m_135404-O3T.png?v=1463211483)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knížka se mi hodně líbila, některé názory mi připadají jasné a pochopitelné, některé trochu méně. Zajímavá jsou doporučená cvičení.
Připravované knižní novinky (13. - 19. 4.)
12.04.2016
Kniha Za hranicí minulých životů v seznamech
v Mé knihovně | 18x |
Autorka ve zkratce vypráví jak se z právničky stala regresionistka.
Popisuje zážitky s klienty, hloubku kam až se dostane a co vše z vyššího já zjistí.. nejen minulé životy.
Tímto lidi léčí! ( ať už při jakýhkoliv bolestí či ztrátě smyslu života)
Kniha je čtivá, vše krásně popsané i vysvětlené. Součástí jsou i jednotlivá cvičení. Doporučuji všem co se o tyto věci zajímají... zjistla jsem mnoho nového.
Moc se mi líbila. Děkuji