Za italským snem přehled

Za italským snem
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500610/bmid_za-italskym-snem-pXr-500610.jpeg 4 53 53

Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii, kde se díky slunci, citronovníkům a výtečné kuchyni své tety okamžitě cítí jako doma. Když se však dozví, že její dědeček odchází z milované rodinné pizzerie do důchodu a bude ji muset prodat, nedokáže snést pomyšlení, že podnik změní majitele – zvlášť když zjistí, kdo o pizzerii usiluje. Špatné zprávy z domova pak Lucii donutí přehodnotit, co vlastně od života chce. Podaří se jí navázat na rodinnou tradici a splnit si svůj sen?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Chasing the Italian Dream, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za italským snem. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (14)

Katy_vKnihách
22.07.2024 3 z 5

Moje druhá kniha od autorky, a možná bude také poslední. Příběh to byl opravdu pěkný, zasazený do ještě pěknějšího prostředí. Nicméně hlavní hrdinka byla od začátku až do samotného konce tak zahleděná do sebe, že to působilo celou dobu strašně nesympaticky. Opravdu, kdyby se chovala trochu jinak, přihodila bych ještě jednu hvězdu navíc, protože kniha mi sedla jak prostředím Itálie, tak prostředím pizzerie. Ale, když mi vadí hlavní postava od začátku až dokonce, tak prostě výš jít nemůžu. A taky by neškodilo děj trochu obzvláštnit jinou činností, než jen pečením pizzy. V druhé půlce jsem měla pocit, že se tam opravdu jen peče pizza a hrdinka přemýšlí o těch jedněch a těch samých věcech.

zoew
15.06.2024 4 z 5

Příjemná letní oddechovka. Po celou dobu četby jsem měla chuť na pizzu.


Szilvia1
27.08.2023 4 z 5

Příběh byl krásný,bylo tam všechno-jídlo,kariéra,restaurace,dávné manželství a v neposlední řadě láska.Ale byl to příběh předvídatelný.Autorka umí psát pěkné příběhy,kde je spousta jídla.A navzdory předvídatelnosti to bylo pěkný.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Povídky, které pomáhají a další knižní novinky (34. týden)

21.08.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za italským snem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených83x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst72x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech6x