Za tebou přehled
Sibel Hodge
Chloe Bensonová se probudí svázaná v hrobě a netuší, jak a proč se v něm ocitla. Zvládne se odtamtud dostat a uprchnout, ale nikdo jí její příběh nevěří – ani policie, ani doktoři a její manžel Liam už vůbec ne. Když pojme Chloe podezření, že jí Liam lže, nezbývá jí nic jiného, než se vrátit do vlastní minulosti. Sleduje své stopy, aby se dozvěděla pravdu a přežila. Ale někdo je jí v patách… Dívej se za sebe. Nikdy nevíš, kdo tam je.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2020 , KalibrOriginální název:
Look Behind You, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za tebou. Přihlašte se a napište ho.
Měla jsem trochu obavy, když sem si přečetla komentáře před čtením, že to nebude úplně ono, ale nakonec jsem knihu nemohla odložit z ruky. Sice bylo jasné kam to povede, ale i tak, nemůžu říct, že jsem párkrát nezaváhala a neměnila tip na to jak se to vlastně celé stalo a kdo za tím stál. 5*
Knih přesně s podobným příběhem je opravdu hodně. Když jsem zjistila, o čem to zhruba bude, můj zájem silně klesl. A bohužel opravdu vše je tak, jak člověk tuší. Takže takové dost velké mínus, překvapení se nekoná. Jediné pozitivum je, že je kniha tak tenká, kdyby se vše protahovalo, asi bych se víc trápila.
Knižní novinky (27. týden)
28.06.2020
Kniha Za tebou v seznamech
Vše by v knížce dávalo smysl, jen ne písemná práce žáka Chloe. Je zajímavé, jak chvilková anamnéza dokáže změnit rozhodování a myšlení jedné ženy. Ale stejně jsem od knížky čekala víc.