Za tie prachy to stálo přehled
Silvia Koscelanská-Hajdučeková
V tú nedeľu sa už od rána všetko krúti okolo vysokoškoláčky Simony a jej nadchádzajúcich zásnub. Príchodom ženícha však na povrch vyplávajú prekvapivé odhalenia o jej dvojakom živote. Keď sa rodičia dozvedia nelichotivú pravdu, že si Simona počas štúdia privyrába ako spoločníčka pre pánov, matka ju okamžite zavrhne. Simona zostáva sama, bez domova, rodiny i snúbenca. Na krátky čas nájde útočisko u spolužiačky Babs, ale osud je nevyspytateľný. Zbaví sa Simona tieňov minulosti?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Ikar (SK)Originální název:
Za tie prachy to stálo, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za tie prachy to stálo. Přihlašte se a napište ho.
Spočiatku som myslela, že ako som knihu začala čítať, tak ju aj prestanem, ale nakoniec som sa vzžila s dejom a dočítala knihu do konca a hodnotím ju kladne..zo začiatku mi veľmi vadilo striedanie deja, prítomnosť, minulosť, spomienky a neviem čo...dlhšie mi trvalo kým som sa zorientovala v deji, o kom sa vlastne píše a o akej udalosti, ale potom to už bolo OK :)
Tiež mi prekážalo, ako prechádzala z minulosti do prítomnosti... z jednej postavy a jej osudov k druhej. Taká mini slovenská Steelová. happyend ako delo... pozitivum, rýchlo sa to čítalo
Kniha Za tie prachy to stálo v seznamech
2011 | Drsná neha |
2012 | Za tie prachy to stálo |
2013 | Tak mi treba! |
2014 | Povedať prepáč nestačí |
2024 | Briliantový kľúčik |
Keď som ju čitala bola som u 10 rokov mladšia. Príbeh ma zaujal. Taká oddychovka :-)
O D P O R Ú Č A M ❤✌