Za zdmi přehled

Za zdmi
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387997/bmid_za-zdmi-uUR-387997.jpg 4 355 355

Kristy má pocit, že uvízla na mrtvém bodě. Aby uživila dospívajícího syna Ryana a nemocného otce, zůstává v práci, která ji čím dál víc vyčerpává: coby zaměstnankyně texaské věznice je totiž dennodenně v kontaktu s lidmi, kteří spáchali ty nejhůře představitelné věci a jsou odsouzeni k trestu smrti. Když se seznámí s Lancem, který Ryana učí džudo, věří, že by se její život mohl konečně obrátit k lepšímu. Naneštěstí se záhy ukáže, že Lance je monstrum; začne ji týrat jak psychicky, tak fyzicky. Pro Kristy je nemyslitelné, že by své trápení přiznala synovi nebo otci, a její jedinou oporou se paradoxně stává Clifton, vězeň čekající na popravu za zabití svých dvou dětí. Jenže ten toho zpoza zdí své cely zmůže jen pramálo. A Kristy se sama musí rozhodnout, kolik si toho ještě nechá líbit …... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

The Walls, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zdmi. Přihlašte se a napište ho.

LuckaK.088
03.12.2024 4.5 z 5

Napínavý, těžko odložitelný thriller z vězeňského prostředí. Jak už je naznačeno v anotaci, je zde zapracováno hned několik ožehavých témat - domácí násilí, trest smrti a hlavně otázka, kam až je člověk ochoten zajít, aby ochránil sebe a své nejbližší.
Jen mne maličko mrzí linka s vězněm Cliftonem, čekala jsem ji trochu uzavřenější.

Zdena1234
04.09.2024 4 z 5

Kniha se mi líbila. Jednoduché,čtivé. Akorát s Cliftonem to mohlo být lépe dořešené,zbytečně protáhnuté a na osud Kristy neměl žádný vliv.

Kira747
06.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Tohle tema se me bohuzel dotyka vic, nez bych si prala...kazdopadne, jsem neskutecne rada, ze to dopadlo vlastne dobre, Kristy se mi libila od zacatku, i jeji tata. Je to psany pekne (haha tohle opakuju dost casto) a tak jsem to mela precteny za par hodin (a do toho stihla i nekontrolovatelne brecet).

Knižní novinky (49. týden)

03.12.2018

Kniha Za zdmi v seznamech