Za zvířátky na farmu přehled

Za zvířátky na farmu
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427921/bmid_za-zviratky-na-farmu-6rp-427921.jpg 5 8 8

Které dítě by nemělo rádo zvířátka! Vypravte se s malými zvířátkomily na farmu Kozodoj a poznejte spolu s farmáři místní zvířecí obyvatele – od malých kuřátek přes husy, prasátka a lamy až po velké koně a kravičky. Veselá pohádková kniha plná milých ilustrací provede děti domovem zvířátek a ukáže jim, jak život na farmě vypadá. Každá kapitola je navíc doplněna o otázky procvičující porozumění textu, básničky, písničky nebo hry. Tak hurá za první pohádkou!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Za zvířátky na farmu. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

Janča089
22.09.2020 5 z 5

Moc pěkně zpracovaná dětská knížka! Srozumitelná, smysluplná, hezká, poučná a navíc ještě doplněná básničkami/písničkami. Doporučuji!

lenkaBajza
06.04.2020 5 z 5

Pro čtenáře koelm pěti - šesti let naprosto skvělé! Kniha je velmi poučná, přesto obsahuje krásné krátké příběhy o zvířátkách. Líbí se mi, že za každým příběhem jsou otázky, které mohou dokázat, zda děti poslouchaly či jestli dokáží číst s porozuměním. Tleskám a doporučuji:)


maminkoutek
12.03.2020 5 z 5

Krásná knížka o zvířátkách, kde najdete jak příběhy, tak i hádanky, básničky a písničky. Vhodné pro děti od 3 let, ale také pro školáky, texty jsou krátké a nenáročné. Příběh se točí kolem návštěvy dětí z mateřské školy na farmě Kozodoj, kde děti uvidí spoustu zvířátek a také se dozví mnoho zajímavých informací.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (3. týden)

11.01.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Za zvířátky na farmu v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x