Zabudnutá přehled
Catherine McKenzie
Ema Tupperová mala sľubne rozbehnutú právnickú kariéru, kopu priateľov, spoločenský i ľúbostný život na jednotku. Všetko sa však zrazu zosypalo ako domček z kariet. Zomrela jej matka a okrem nekonečného smútku zanechala aj zvláštne posledné želanie: "Choď do Afriky." Po návrate z Afriky však s hrôzou zistí, že nemá svoj byt, stratila prestížnu prácu, jej priateľ si našiel inú... Dá sa v takejto situácii začať nový život? Emma pomaly otvára myseľ aj srdce novým možnostiam. Jednu z nich predstavuje príťažlivý muž, ktorého po návrate našla vo svojom byte. Emma obnovuje svoju rozbitú existenciu a až teraz s prekvapením zisťuje, prečo ju vlastne matka poslala na cestu do Afriky.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Forgotten, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabudnutá. Přihlašte se a napište ho.
Nebylo to spatne, normálně bych po ni asi nesahla, ale pujcila mi ji kamarádka. Taková oddechovka, dej předvídatelný. Nenadchlo, ale ani neurazilo.
Kniha Zabudnutá v seznamech
Na straně 352 v knize je napsáno:,,tato mladá talentovaná autorka (...) umí vytvořit příběh, jenž vás zcela pohltí, vtáhne do sebe (...) a nedovolí vám odejít (...),, TAK TOTO SE U MĚ NEKONALO. Já bych napsala : ,, mladá autorka umí vytvořit příběh,, TEČKA. Za mě tááááhlá nuda. Takhle dlouho jsem snad žádnou knihu nečetla, měla jsem spoustu ,,mezipřistání,, u jiných knih během čtení. Taková šedá myška mezi knížkami, která neuškodí, ale nijak zvlašť nepotěší.